5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Veikk

Veikk is een technologiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van grafische tablets en accessoires voor digitale kunstenaars, animators en ontwerpers. Het bedrijf werd in 2016 in China opgericht en is al snel een populair merk geworden onder liefhebbers van digitale kunst. De productlijn van Veikk omvat een reeks grafische tablets, pennen en andere accessoires die zijn ontworpen om een intuïtieve en naadloze digitale tekenervaring te bieden. Ze gebruiken geavanceerde technologie, zoals schermen met hoge resolutie en drukgevoelige pennen, om ervoor te zorgen dat hun producten zowel gebruiksvriendelijk als professioneel zijn. Ze bieden hoogwaardige grafische tablets en accessoires tegen een lagere prijs dan veel andere bekende merken, met als doel digitale kunst toegankelijker te maken voor een breder scala aan gebruikers. Ze hebben een actieve online community van digitale kunstenaars en enthousiastelingen die tips, tutorials en kunstwerken delen op sociale media en andere online platforms. Veikk werkt ook samen met kunstenaars en ontwerpers om op maat gemaakte grafische tablets en pennen met unieke ontwerpen en thema’s aan te bieden.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Veikk. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Ben jij van plan klant te worden van Veikk maar wil je toch eerst graag weten wat andere mensen vinden? Hier lees je onafhankelijke reviews over Veikk, bijvoorbeeld over dienstverlening, retouren, kortingscodes of klantenservice. Deze reviews zijn 100% onafhankelijk en handmatig gecontroleerd. Zo kun jij precies zien wat echte klanten vinden.

Veel reviews van andere partijen geven toch een vertekend beeld. Dit komt bijvoorbeeld omdat bedrijven betalen voor functionaliteiten of juist doordat partijen bedrijven willen aanmoedigen dit te gaan doen. Hierdoor kunnen reviews een onterecht positief of juist negatief beeld geven. Jij bent als klant natuurlijk alleen benieuwd naar echt ervaringen over Veikk. Wij bieden een 100% onafhankelijk platform voor deze beoordelingen. Hier kun je zowel een review schrijven over Veikk als deze lezen.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Veikk

Veikk

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.