5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Velo Store

Vélo-Store is een online fietsenwinkel gevestigd in Frankrijk, die een breed scala aan fietsproducten aanbiedt. Het assortiment van de winkel omvat verschillende soorten fietsen, zoals racefietsen, mountainbikes, BMX-fietsen en stadsfietsen, die voldoen aan verschillende voorkeuren en behoeften. Naast fietsen biedt Vélo-Store ook een scala aan fietsonderdelen en accessoires, zodat fietsers alles wat ze nodig hebben op één plek kunnen vinden. Een van de belangrijkste kenmerken van Vélo-Store is hun gevarieerde aanbod van merken. Ze hebben producten op voorraad van bekende fabrikanten in de fietswereld, zodat klanten kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan kwaliteitsopties. De winkel benadrukt ook hun best verkopende artikelen en huidige populaire producten, waaronder helmen van Lazer, Garmin-horloges, verlichtingsapparatuur en Wahoo-producten.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Velo Store. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees alle reviews en beoordelingen over Velo Store om erachter te komen of dit bedrijf aan jouw wensen voldoet. Interessant kan bijvoorbeeld zijn of je garantie hebt en wat je rechten zijn. Veel bedrijven geven vaak kortingen of kortingscodes, anderen niet. Ook kunnen de reviews een goed beeld geven over de betrouwbaarheid van Velo Store.

Ben je al op de hoogte van de dienstverlening van dit bedrijf dan nodigen we je uit een beoordeling hierover achter te laten. Hiermee help je anderen om een goed beeld te krijgen over de service, prijzen, kortingen en leveringen. Zowel positieve als negatieve reviews dragen bij aan een complete indruk van een bedrijf. Alle reviews worden gecontroleerd op echtheid en op taalgebruik.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Velo Store

Velo Store

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.