5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Heel goed!
  Super service. Alles wat ik nodig heb voor de klus in 1 keer aangekocht. Levering van verfwebwinkel kwam zonder kleerscheuren en op de afgesproken tijd aan. Zo hoort het en dan wordt dat ook gewaardeerd!
  3

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

VerfWebwinkel

Klussers met een verfklus kunnen op het internet terecht bij Verfwebwinkel.nl voor het bestellen van alle benodigdheden voor de verfklus. De verfaanbieder helpt klanten graag verder met advies, klanten kunnen hiervoor eenvoudig een chat starten, bellen of een Whatsapp gesprek beginnen. Het assortiment wordt op de website aangeboden in de webshop en is verdeeld in de segmenten: Verf, Farrow & Ball, Benodigdheden, Elektrisch gereedschap, Graco en Merken. Ook kunnen klanten via de digitale keuzehulp eenvoudig geschikte artikelen vinden en bestellen. Ook kan er gebruik worden gemaakt van de digitale kleurenwaaier, hier kan een specifieke kleur op code worden gevonden waarna de beschikbare artikelen in deze kleur in de webshop worden weergeven. Klanten die graag op de hoogte blijven van VerfWebwinkel kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief, ook is er een Blog te lezen op de website. De levering van bestellingen gebeurt doorgaans de volgende dag al mits er besteld is op een werkdag.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met VerfWebwinkel. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bestelling gedaan bij VerfWebwinkel of wil je een bestelling gaan plaatsen? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij VerfWebwinkel al eens een bestelling gedaan hebben. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en proberen daarmee een betrouwbaar beeld van VerfWebwinkel te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online winkelen. Help anderen door jouw beoordeling te geven over VerfWebwinkel, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele klachten of garantie. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over je aankoop van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk VerfWebwinkel

VerfWebwinkel

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.