5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Geweldig!
  Geweldig lekkere koffie, snel geleverd, goede prijs, en nog een klein presentje erbij ook! Zo hoort het, mij hebben jullie als nieuwe klant!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Verse Maling

Verse Maling, met zetel in het Nederlandse Amersfoort, richt zich met de activiteiten op de echte koffieliefhebber. Oprichters Robert, Mats en Nick willen met hun aanbod iedere liefhebber precies op het juiste moment van precies de juiste hoeveelheid kwaliteitsvolle koffie voorzien. Een eigen koffiemerk, gebrand en verpakt in Amersfoort, betekende de start van het bedrijf. Gaandeweg werd het assortiment uitgebreid met andere koffiemerken, koffiemachines, thee, chocolade en accessoires. Wie er nog niet helemaal uit is wat nu de beste koffie is, kan gebruik maken van de proefpakketten. Ook leuk zijn de cadeaupakketten die je in de webshop kan vinden. Trouwe klanten kunnen punten sparen en zo korting in de wacht slepen op volgende bestellingen. Kiezen voor de optie herhaalgemak betekent bij Versemaling op regelmatige tijdstippen automatisch van een nieuwe voorraad koffie voorzien worden zonder er zelf nog iets voor te hoeven doen. Bij een bestelling vanaf 50,00 euro worden geen verzendkosten aangerekend, bestellingen voor 16u geplaatst worden de dag nadien geleverd en bij bestellingen vanaf 65,00 en 80,00 euro hoort een cadeau.Wie vragen heeft of advies wil, kan de klantendienst telefonisch, via e-mail of via het contactformulier bereiken.Versemaling beschikt over de kopersbescherming van Trusted Shops en heeft hier een hoge klantentevredenheidsscore.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Verse Maling. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bij het doen van een online bestelling zijn een aantal dingen van groot belang. Misschien wel het belangrijkste is de betrouwbaarheid van het bedrijf waar jij wilt gaan kopen. Kan ik Verse Maling wel vertrouwen, houdt Verse Maling zich aan de afspraken en zijn bijvoorbeeld de aanbiedingen of kortingscodes wel echt bij Verse Maling? De beste manier om hierachter te komen is het lezen van de onafhankelijke reviews.

Voor het krijgen van een betrouwbaar beeld over Verse Maling is het natuurlijk wel noodzakelijk dat de reviews echt zijn. De reviews die wij verzamelen worden daarom zowel automatisch als handmatig gecontroleerd. Vaak lees je online reviews die of te positief of te negatief zijn, omdat het platform een belang heeft bij het bedrijf. Wij zijn 100% onafhankelijk waardoor je bij ons leest wat echte klanten echt vinden van Verse Maling. Ook als jij een echte ervaring hebt met Verse Maling nodigen we je uit deze te delen met andere consumenten.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Verse Maling

Verse Maling

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.