2.8/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 5.5/10
(21 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 21
 1. Beoordeling:

  2
  Volledig beschadigd
  Een ladekastje besteld. Letterlijk élke plank was beschadigd… Schandalig dat dit kan. Ik moet daardoor dat hele zware pakket meesleuren naar een postkantoor om het te retourneren. Wat een verspilde moeite door een overdreven fout van VidaXL.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  Methodische afzetterij
  Stalen artikel bekrast en geblutst geleverd. Dit wilden ze goedmaken met een korting op volgende aankoop. De kortingsbon werkte niet. Een telefoongesprek van 45 minuten en 7 mails verder bleek dat de korting enkel gold op VidaXL artikelen, dus niet alles op hun eigen website. Nochtans was vooraf schriftelijk gezegd dat er GEEN voorwaarden hingen aan het gebruik van de bon. Enfin, nieuwe bestelling aan de hand van de bon geplaatst en ontvangen. De doos, waarop “breekbaar” stond, was op elke mogelijke manier gescheurd. Het geleverde artikel was daarenboven niet eens het bestelde artikel. En als snelste oplossing stellen ze OPNIEUW voor om het artikel te houden en een cadeaubon van een luttele 20 euro te aanvaarden. Dit is absoluut AFZETTERIJ.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  2
  Zeer ontevreden
  Ik heb een 200×200 boxspring besteld. De levering was sneller als verwacht! De instructies die er bij zaten waren zeer onduidelijk. Het hout was heel slecht afgewerkt en het bed was al gammel. Maargoed, toch maar in elkaar gezet en opzich was het wel te doen voor de prijs. En dan zijn we nog geen week verder, zakt het bed in elkaar! 3 ondersteunende balken en een lat van de lattenbodem afgebroken. De eerste oplossing was het onderstel retour doen en een nieuwe krijgen. Daar begon het al, tot 2x toe problemen met het ophalen van het oude stel. Neem je contact op met de klantenservice, kunnen ze niks voor je doen, en sluiten ze zomaar zonder een oplossing de chat. Bel je ze krijg je een onverstaanbaar persoon aan de telefoon, die uiteindelijk ook zonder oplossing ophangt. Vervolgens moet ik dus of 8 uur, of 3-5 werkdagen, of ‘een paar dagen’ wachten totdat iemand anders contact met mij op gaat nemen. Ik wou het gehele bed retour doen maar dat kon ook niet. Ik hoop maar dat ik mijn geld terug krijg!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  2
  V
  Very difficult contakt when you Wan to recive yor payment
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 5. Beoordeling:

  2
  Boxspring review
  Boxspring besteld kwam binnen een week in verschillende onderdelen. Bedframe moet je zelf in mekaar zetten(niet erg) maar wel als de gaten niet overeenkomen waar de schroeven in moeten. Vervolgens bel je en wordt er een afspraak gemaakt dat er door DPD het onderdeel weer wordt opgehaald. Nadat je de foto’s waar het om gaat opstuurt. DPD komt vervolgens niet opdagen. En zijn we in totaal al meer dan een week verder. Ik zal persoonlijke geen bed meer daar bestellen. Net weer eens een mail gestuurd naar Vida XL ben benieuwd.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 6. Beoordeling:

  2
  Schuifdeur en bed
  Op de fotos was een mooi bed en een schuifdeur te zien, uit 1 stuk. Geen plankjes zichtbaar.
  Beide items kwamen in allerlei stukken aan, waardoor het een pakket met plankjes is en het eindresultaat niet mooi is en zeer afwijkend van de fotos. Slechte kwaliteit. Schroefjes passen niet goed en geen dekkende verf.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 7. Beoordeling:

  10
  erg ontevreden over dit bedrijf.
  Ik vind mezelf een geduldige klant maar hier ben ik echt slecht geholpen. Ik ben teleurgesteld in de dienstverlening.
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 8. Beoordeling:

  8
  Goede prijs voor het artikel
  Ik heb een goed artikel ontvangen van vidaXL voor een spotlage prijs. Ik lees veel slechte reviews maar dat is bij mij zeker niet aan de order geweest. Ik ben ook niet met iemand in contact geweest omdat alles in 1 keer goed ging. Ik kom zeker nog een sterug bij vidaxl en zou ze zelfs willen aanbevelen omdat ze de aller goedkoopste zijn.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 9. Beoordeling:

  10
  Alles meegevallen
  Na de bestelling en geen antwoord op mijn mail te krijgen brak het zweet me uit. De dag erna kreeg ik netjes antwoord en ik kreeg ook direct mijn bestelling binnen. Wat een mooi kleed voor letterlijk de helft van het geld als bij de meubelboulevard.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 10. Beoordeling:

  2
  Ongelooflijk
  Ik vind het in deze moderne E-Commerce tijd ongelooflijk dat deze firma zo groot is geworden. Ik snap de prijzen, ik ben er zelf ook ingetrapt, maar daarna begint de ellende. Geen contact te krijgen, de kwaliteit van het artikel is werkelijk waar armetierig. Moet zelf met 3 mega dozen naar een DPD punt om te retouren en daarna moet ik maar op mn geld wachten.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 11. Beoordeling:

  10
  Prima voor het geld!
  een bank en een tafeltje gekocht bij vidaxl, die waren beiden prima voor het geld!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 12. Beoordeling:

  10
  Dikke meevaller
  Na het bestellen met begonnen met lezen van de reviews en ik schrok met dood. Uiteindelijk heb ik een mooi goedkoop product zeer snel geleverd gekregen. Ik snap de reviews niet, of ik heb geluk gehad. In ieder geval mijn geluid is zeker 5 sterren.
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 13. Beoordeling:

  8
  Heel goedkoop
  Ik vond de prijs haast ongelooflijk voor wat ik op het plaatje op de site zag. Ook zijn de reviews niet overal even lovend. Het artikel valt mij positief mee. Ik hoop wel dat hij even meegaat afgaande op andere reviews, maar ik hoop dus dat ik mazzel heb gehad!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 14. Beoordeling:

  4
  redelijk artikel, klantenservice en lachtertje
  het artikel is redelijk voor wat je ervoor betaald. de klantenservice lijkt wel bananasplit. ik voel me bijna in de maling genomen door de manier van communicatie. ik heb het pakket maar gewoon afgewacht in plaats van tegen de muur te blijven praten.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 15. Beoordeling:

  2
  Kan niet door de beugel
  Dit zou niet moeten mogen. Ik zit met klantenservice in china te chatten die van helemaal niets weten. Alles wordt vooruit geschoven, nergens een normaal antwoord op een normale vraag. Dat dit kan in Nederland, ongelooflijk.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

VidaXL

VidaXL startte in 2006 als doorverkoper van spullen uit China. Na de steeds maar toenemende groei van het assortiment besloot het in 2013 om producten onder het eigen merk te laten produceren. Inmiddels is VidaXL actief in acht Europese landen, Australië en de VS. Het assortiment bestaat uit meer dan 31000 producten onder het eigen merk, aangevuld met verschillende producten van meer dan 100 A-merken. Sinds dit jaar is VidaXL ook als shirtsponsor te vinden op de shirts van VVV-Venlo.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met VidaXL. De beoordeling van 5.5/10 is gebaseerd op 21 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 2.75 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij VidaXL met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je VidaXL een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij VidaXL deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van VidaXL kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij VidaXL laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van VidaXL

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij VidaXL.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.