5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  10
  Het is gelukt, hij ligt erin
  Ik zag er erg tegenop en het proces viel me zeker niet altijd mee maar het is helemaal gelukt dankzij de perfecte service van vloerverwarmingzelfleggen.nl (lange naam zeg). De ondersteuning, voorlichting en instructies maken dat je dit toch kunt aanvliegen zonder ervaring.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Kwaliteit voor een goede prijs
  Na een hoop geklust te hebben in mijn nieuwe huis heb ik er voor gekozen om toch zelf de vloerverwarming aan te leggen. De website vloerverwarmingzelfleggen.nl heeft mij hier goed bij geholpen in de vorm van advies en daarnaast ook goede spullen. Ik heb alles wat ik nodig had bij hun kunnen kopen en was daarmee in een keer klaar voor het project. Tuurlijk kost het geld, maar dit is sowieso goedkoper dan als je een aannemer belt. Ik ben helemaal tevreden met het resultaat.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Vloerverwarmingzelfleggen.nl is het adres waar je moet zijn als je alle benodigdheden aan wilt schaffen voor jouw vloerverwarming. Wanneer je handig bent, kun je deze namelijk ook zelf leggen. Het bedrijf zorgt er dan voor dat je alles in huis hebt om dit te kunnen doen. Daarbij zijn er meerdere systemen mogelijk. Al deze systemen worden tegen scherpe prijzen geleverd en je kunt genieten van gratis verzending vanaf een bepaald bedrag. Veel betalen voor jouw vloerverwarming is daarom niet meer nodig. Vloerverwarmingzelfleggen.nl staat altijd voor een goede service. Op de website zie je al veel informatie over de systemen en waar je aan moet denken. Ook kun je terecht bij een van de medewerkers. De kwaliteit is namelijk niet alleen terug te vinden in het assortiment, maar ook in de ervaring die het bedrijf heeft opgebouwd. Jouw vloerverwarming zal dan snel geleverd kunnen worden. Mocht iets niet naar wens zijn, wordt er een retourbeleid gehanteerd.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Vloerverwarmingzelfleggen.nl. De beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van Vloerverwarmingzelfleggen.nl en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een aankoop hebben gedaan laten hun mening en ervaringen achter in een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun aankoopproces. Heb je ook iets gekocht bij Vloerverwarmingzelfleggen.nl laat dan een beoordeling achter zodat het geschetste beeld zo betrouwbaar en compleet mogelijk wordt. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele afhandeling van klachten of garantie.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of andere onvolkomenheden. Een review helpt bij het al dan niet te kiezen voor een bepaalde webshop, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden, des te eenvoudiger kunnen de keuzes worden gemaakt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Vloerverwarmingzelfleggen

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.