5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

VRLshop

VRL is een merk dat een reeks persoonlijke verzorgings-, gezondheids- en lifestyleproducten aanbiedt om het leven gemakkelijker en gelukkiger te maken. Het merk begon haar verkoop via verschillende online platforms en besloot later een eigen webshop te creëren, de VRL Shop, om haar visie en favoriete producten direct met haar klanten te delen. De VRL Shop richt zich op het leveren van een snelle leveringsservice en een vlekkeloze levering van het assortiment van het merk met producten van hoge kwaliteit. Het bedrijf streeft ernaar alleen duurzame producten te verkopen die bijdragen aan persoonlijke verzorging, een betere gezondheid en algeheel geluk. VRL Shop is een jonge en groeiende webwinkel met een team dat gepassioneerd is over de uitbreiding van het assortiment. Het team werkt samen met partners over de hele wereld om nieuwe en innovatieve producten aan te bieden en tegelijkertijd de beste kwaliteitsnormen te garanderen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met VRLshop. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Reviews en beoordelingen van echte klanten van VRLshop zijn ontzettend nuttig bij het beoordelen of dit bedrijf iets voor jou is. Onze reviews zijn van echte klanten en worden handmatig gecontroleerd, zo weet jij zeker dat zowel de goede als slechte beoordelingen een eerlijk beeld schetsen van VRLshop. Is het bedrijf betrouwbaar, werken de kortingscodes en houden zij zich aan de verzendtijd?

Ook als je al ervaring hebt met het bedrijf horen we graag wat je ervan vond. Zo help jij andere klanten in de toekomst om voordat zij bestellen vast een beeld te geven wat ze kunnen verwachten. Echte reviews van echte klanten zijn onmisbaar in het uitvinden of bedrijven doen wat ze zeggen en of je veilig en betrouwbaar kunt bestellen.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk VRLshop

VRLshop

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.