5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  10
  Geweldig
  Nadat mijn vijverpomp de geest gaf contact met Watershop.nl opgenomen. Na het invullen van het garantiebewijs kreeg ik meteen een mail dat er een nieuwe vijverpomp opgestuurd zou worden. Dat vind ik Top, super snel gereageerd.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Zeer tevreden
  Erg tevreden over dit bedrijf, een echte specialist met kundige mensen in dienst. de website werkt trouwens ook erg goed.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Waterpompshop.nl

Waterpompshop maakt deel uit van Solver Media BV. Solver Media BV is sinds het jaar 2010 actief in het verlenen van advies en verkoop op het gebied van waterpompen. Op de website van waterpompshop kunnen klanten verschillende soorten water pompen aanschaffen. Op de website van de Waterpompshop worden klanten op een systematische manier ingeleid omtrent de pomp die zij nodig hebben. Op de homepagina is namelijk een handige keuzehulpsysteem die klanten de vraag voorhouden welke pomp ze nodig hebben. Op basis van het opgegeven antwoord wordt er geschikte items speciaal voor hun weergegeven. Op de website van de Waterpompshop wordt verder uitgebreid geïnformeerd over de werking van een waterpomp. Klanten kunnen hiervan nuttig gebruik maken om hun kennis over de werking van de waterpomp te verbreden. Alle bestellingen die vóór 22:00 zijn besteld worden de volgende meteen geleverd. Online betalen is mogelijk via de verschillende betaalmethoden. Op de items van de Waterpompshop geld er een bedenktijd van 30 dagen. Op YouTube zijn er meer dan 100 product- en instructievideo’s van Waterpompshop te zien. Ook zijn er verschillende updates via facebook te zien. Contact opnemen met de Waterpompshop kan per mail of telefoon.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Waterpompshop.nl. De beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij Waterpompshop.nl met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Waterpompshop.nl een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij Waterpompshop.nl deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Waterpompshop.nl kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij Waterpompshop.nl laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Waterpompshop.nl

Waterpompshop

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.