5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Goed bedrijf
  Goed bedrijf, fijne service, snelle levering.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Werkgoed

Het ene beroep is het andere niet waardoor de kledingvoorschriften per branche verschillen, dat weten ze bij Werkgoed.nl. Zo kun je als ambtenaar in bepaalde gevallen zelfs in je jeans en trui naar het werk toe. Zit je bijvoorbeeld in de bouw dan zal je echter moeten kiezen voor kleding die je beschermd tegen het oplopen van letsel tijdens je werkzaamheden. Een uitgebreide collectie aan dit type werkkleding vind je bij Werkgoed. Werkgoed verkoopt namelijk kleding van gerenommeerde merken als Dassy, Santino, Tricorp en Orcon alsook persoonlijke beschermingsmiddelen van onder andere MSA, ATG, en BLS. Aangezien zij dit reeds een aantal jaren doen, kun je er gerust van uit gaan dat zij thans weten aan welke items een bepaalde beroepsgroep behoefte heeft. Bij Werkgoed is het mogelijk om de werkkleding van je personeel van je logo te voorzien. Dit vergroot de onderlinge band terwijl het je ook in staat stelt om op een passieve manier reclame voor je bedrijf te maken. En je weet ook zeker dat je je als werkgever houdt aan de wettelijke eisen voor de persoonlijke beschermingsmiddelen van je personeel. Bestellingen bij Werkgoed doe je online, waarna ze gelijk aan de slag gaan met het verwerken van je order. Betalen doe je veilig met behulp van je credit card of iDeal.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Werkgoed. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bestelling gedaan bij Werkgoed of wil je een bestelling gaan plaatsen? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Werkgoed al eens een bestelling gedaan hebben. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Werkgoed te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online winkelen. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Werkgoed, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele klachten of garantie. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over je aankoop van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Werkgoed

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Werkgoed.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.