1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(15 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 15
 1. Beoordeling:

  2
  niet doen
  wonderbox: kortweg niet doen! slechte service, slechte afhandeling, onbereikbaar en onbetrouwbaar. je wordt er echt niet blij van, dus weg! groeten Gerard
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  Worthlessbox
  Nergens in te leveren, geld ook niet terug. Oplichting wat mij betreft
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  2
  Wonderbox = Bedonderbox
  Geen sterren voor dit bedrijf dat deze belachelijke wonderboxen uitgeeft. Koop deze wonderbox NIET in de winkel, je kunt de kado kaart op zeer weinig plaatsen gebruiken. Daarbij moet je ze eerst verzilveren om een voucher te kunnen krijgen. Allemaal veel te omslachtig. Als je van de kaart wilt afzien moet je bij Wonderbox zijn en kun je ze mailen (antwoord binnen 11 dagen) of bellen (Ze laten je continu in de wachtrij staan zonder de telefoon op te nemen) In een antwoord mail van Wonderbox viel mij op dat het email adres “gift4you” bevatte. Als je het nummer van gift4You belt krijg je hetzelfde wachtmuziekje en word er tevens niet opgenomen. Na een antwoord van Wonderbox via mail (na 11 dagen) hier weer op gereageert. En nu hoor je ineens NIETS meer. Ongekend dat dit soort verkoop praktijken in Nederland toegestaan is. Lees de overige reviews en check het item van het programma Kassa (vara) op internet en je weet genoeg. Dit zijn gewoon oplichtings praktijken, en met een probleem kun je niet bij dit bedrijf terecht. Het probleem van het niet inwisselen blijft bestaan. Ik wil de waarde van mijn bon uitgekeerd krijgen maar Wonderbox doet of haar neus bloed. Zo gaan ze met hun klanten om. SCHANDE.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  2
  Flutbox
  Zelfs a ster is teveel…cinema voor 2 …krijg niet geregistreerd en word niets aan gedaan…leuk als je kado krijgt en niets mee kunt doen
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 5. Beoordeling:

  2
  Bedonderbox
  Wonderbox bleek voor ons: Bedonderbox!
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 6. Beoordeling:

  2
  Koop nooit een bon van wonderbox
  Bijna geen hotels waar ik hem in kan leveren of niet bruikbaar in het weekend…bon van 119 euro kan de vuilnisbak in
  Begin er nooit aan..oplichterij
  Ook geen optie om geld terug te krijgen zodat ik gewoon elk hotel kan boeken wat ik wil
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 7. Beoordeling:

  2
  Waardeloos (letterlijk en figuurlijk)
  Wonderbox ontvangen als relatie/kerstgeschenk. Blijkt deze niet te registreren????? Na 5 maanden en heel veel mailverkeer nu bericht ontvangen dat deze Wonderbox niet te registeren is (en dus niet in te wisselen) omdat deze niet bij de verkoper geactiveerd is. Of ik dan maar even bij de gever de kassabon kan achterhalen….. Het is niet mijn schuld dat de verkoper (welk wel te traceren is) zijn taak niet goed heeft gedaan (volgens hun).
  Wij zijn Wonderbox gewoonweg zat en adviseren iedereen om geen zaken meer te doen met Wonderbox. Wat een waardeloze organisatie. Geld opstrijken met de verkoop en niet het probleem welk buiten ons om is ontstaan op willen lossen
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 8. Beoordeling:

  2
  Oplichters
  Als je de bon gebruikt en niet het gehele bedrag besteedt, ben je het resterende bedrag kwijt. Geen geld terug of resterende waardebon. Staat niks van op de site, wel dat je moet bijbetalen als je meer besteedt, wat OOK logisch is. Heb een hele nare bijsmaak van mijn lunch. Een goed bedoeld kado op deze manier vergooid. En het vervelende is, dat ik nog meer Wonderboxen heb gekregen, waar ik nu niet zoveel zin meer in heb. WAARDELOOS BEDRIJF! Verrijking over andermans rug!
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 9. Beoordeling:

  2
  Wat een gedoe
  Wij hebben van onze kinderen een wonderbox voor een nachtje weg met z’n twee gekregen voor ons 25 jarig huwelijk. Maar wat een teleurstelling en enorme frustratie/irritatie om een nachtje ergens te boeken. Meeste hotels zitten vol en de paar die je dan vind met beschikbaarheid op de voor jou gewenste datum die zijn maar zo zo. Het liefst gooi ik dat ding het raam uit, wat een verschrikkelijk cadeau, maar dat doe je niet omdat je het met liefde hebt gekregen van je kinderen. Ik raad dit nooit maar dan ook nooit aan aan anderen. Mocht ik er in de toekomst één krijgen dan weiger ik hem beleefd. Heb nog 12,- tegoed, wil deze aan een cadeaukaart besteden vanaf 5,- maar dat kan dan weer blijkbaar niet? Bij telefonisch contact sta je met gemak een half uur in de wacht…..
  Ik vind het gewoon sneu voor de kinderen want die dachten dat dit een leuk cadeau was, maar wat voelen wij ons bedrogen. Bah, bah bah
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 10. Beoordeling:

  2
  Overnachting
  Een wonderbox overnachting kado bon gekregen voor mijn jubileum. Dan wil je wat uitzoeken, maar dan staan er maar 3 of 4 hotels in Nederland bij. De rest allemaal in het buitenland. is niet handig voor 1 overnachting. Heb een mail gestuurd maar steeds geen reactie.
  En daarbij zie ik heel veel negatieve reacties waar niets mee gedaan wordt dat vind ik erg slecht.
  Ik zou dus niemand een wonderbox aanraden. Dit is misschien wel een punt om bij het tv programma radar aan te melden. Ik heb daar wel mijn connecties mee.
  1

  1

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 11. Beoordeling:

  2
  waardeloze keuzes en kan niet activeren
  Wonderbox kado gekregen en uit gaan zoeken.
  Er zit zeker niks bijzonders tussen en als je iets vind is het rechtstreeks boeken vaak goedkoper.
  Maar kado gekregen dus toch iets uitgezocht.
  Helaas, we konden niet boeken omdat de box niet geactiveerd was en zij konden niks voor ons doen.
  100 euro weggegooid dus…
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 12. Beoordeling:

  2
  Wonderbox is pure oplichting. Geldklopperij
  Wonderbox steekt altijd 1/3 in eigen zak.
  Wij kregen een wonderbox ter waarde van €80,00.
  Wil je gaan eten bv dan kan je twee bonnen verzilveren a €37,90 per stuk is dus €75,80!!! Je houdt dus €4,20 over waar je niks mee kunt doen!!!!!
  Zou beter zijn als klant het overgebleven geld kan doneren aan een goed doel.
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 13. Beoordeling:

  2
  OPLICHTING
  OPLICHTING!! OPLICHTING!! OPLICHTING!!
  Box van €150,- cadeau gekregen en €30,- bijbetaald voor een weekendje weg en etentje.
  Veel partijen die volgens wonderbox bij hun zijn aangesloten (dus op de site staan) doen geen zaken meer met hun, zo ook in mijn geval.
  Na ontvangst vouchers dus direct een herroeping gedaan en in de afgelopen 5 weken twee keer telefonisch contact gezocht. Telkens erg lang moeten wachten voordat de telefoon beantwoord wordt, en er wordt vervolgens (zo lijkt) niets met je verzoek om terugbetaling en correctie van je oorspronkelijke cadeaubon gedaan. Noodgedwongen nu wonderbox maar een in gebrekestelling sturen…. Als je nog de keuze moet maken: koop een VVV oid en ZEKER GEEN WONDERBOX! Wat een ellende voor iets wat juist een leuk cadeau had moeten zijn.
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 14. Beoordeling:

  2
  Gebruiken van de Wonderbox is al een uitdaging
  Dit is het ergste cadeau wat ik ooit heb ontvangen! Allemaal vrij simpele en niet bijzondere hotels (zoals wel beschreven staat). Reserveren op datum kan al niet. Je moet eerst een hotel uitzoeken en dan maar hopen dat dat weekend wat je graag wilt ze ook plek hebben. (Dit is tot drie keer toe niet gelukt) Voordat je dan weer alles geannuleerd hebt ben je uren bezig. Gevraagd of ze me willen helpen met reserveren maar het is me tot op heden niet gelukt in contact te komen met het bedrijf.
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 15. Beoordeling:

  2
  B&B verblijf
  Waardeloos product, niet of moeilijk te verzilveren.
  Veel te duur, want ongeveer 1/3 steekt wonderbox in zijn zak
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Wonderbox

James Blouzard en Bertile Burel zijn de twee personen die aan de basis stonden van de oprichting van de Wonderbox. Het geheel begon allemaal na een huwelijkreis in Parijs te hebben bijgewoond. Er werd toen het besluit genomen om al het mooie te delen die de wereld te bieden heeft. Dit heeft ertoe geleid dat er in 2004 de organisatie werd opgericht. De core business van de Wonderbox spits zich toe op unieke cadeaus die je voor wie dan ook kunt kopen. De belevenis is wat het onderscheid maakt tussen cadeaus van de Wonderbox en de rest.
Er wordt ook wel gesproken over belevenissencadeaus bij de Wonderbox. Wonderbox opereert onder de paraplu van Wonderbox NL B.V. en maakt deel uit van de Wonderbox Group. Om een beeld te krijgen over de verschillende cadeau soorten kun je denken aan een overnachting in een hotel of het lekker eten bij een restaurant. Het gaat bij de Wonderbox erom dat je een cadeau voor iemand koopt waarbij hij of zij het gevoel krijgt gewaardeerd te worden. Zo een gevoel laten ontstaan kan met de cadeau’s van de Wonderbox. Via de website van Wonderbox wordt je in de gelegenheid gesteld om je bestelling te plaatsen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Wonderbox. De beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 15 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij Wonderbox met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Wonderbox een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij Wonderbox deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Wonderbox kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij Wonderbox laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Wonderbox

Wonderbox

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.