1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  2
  Waardeloze reisorganisatie
  Geeft misleidende info, boekt zeer slechte accomodatie, nemen totaal geen verantwoordelijkheid. Mijn advies absoluut geen zaken mee doen!
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

BBI Travel

BBI-Travel.nl kan omschreven worden als één van Nederlands oudste reisorganisaties en spitst zich toe naar de bestemmingen Ierland, IJsland, de Scandinavische landen (Noorwegen, Zweden & Finland) en Canada. Deze reisorganisatie opereert al sinds 1963 en steunt op een expertise van meer dan 58 jaar. Henk O. van der Kooi Sr stond aan het hoofd van de oprichting van dit bedrijf. Bij de oprichting opereerde de organisatie onder de naam BBI Groningen. Deze reisorganisatie is ook maatschappelijk betrokken en dit komt meer tot uiting in het feit dat het bedrijf de hoofdsponsor is van de jeugdafdeling van GSV Be Quick 1887. Via de website van reisorganisatie BBI-Travel kan er verschillende boekingen gedaan worden. De verschillende accommodaties zijn duidelijk op de website te zien. Foto’s die een goede indruk van de verschillende bestemmingen laten zien zijn ook op de website opgenomen. Per bestemming worden er unieke attracties aangeboden. Informatie over covid-19 is bij elke bestemming verschillend. Dit omdat de regels niet vast zijn en per bestemming kunnen verschillen. Op de website bestaat er de mogelijkheid voor klanten om zich aan te melden voor de nieuwsbrief. Per mail worden zij daarna op de hoogte gehouden. Via facebook, twitter en Youtube is BBI-Travel.nl ook te volgen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met BBI Travel. De gemiddelde beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over BBI Travel en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een reis of vakantie geboekt of een bezoek gebracht aan BBI Travel? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een review. Door te vertellen hoe dit is verlopen, van aankoop tot de ervaring op de website en eventuele problemen of klachten. Zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te krijgen van BBI Travel. Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of valsheid.

Vorm jouw mening over BBI Travel door reviews van anderen te lezen of laat je mening achter als je onlangs een bezoek hebt gebracht of gebruik hebt gemaakt van de service. Lees hier beoordelingen van klanten over BBI Travel! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met de betrouwbaarheid, het contact, annuleringen en omboekingen en de prijs.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk BBI Travel

BBI-Travel

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.