Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

BlaBlaCar

BlaBlaCar is een platform waar reizigers terecht kunnen voor het vinden van vele auto reizen waarbij specifiek wordt gekozen voor carpoolen. Mensen kunnen carpoolen om kosten te delen en dus voordeliger te kunnen reizen, hierbij zullen mensen dus samen in dezelfde auto of bus komen te zitten zodat de kosten voor de reis worden gedeeld. Het platform biedt reizigers de mogelijkheid om elkaar te vinden en gebruik te maken van de service. BlaBlaCar is actief in diverse Europese landen, reizen kunnen eenvoudig via de website worden gevonden middels het zoekformulier. In het formulier dienen enkele gegevens te worden ingevuld, zoals de vertrek- en aankomstplaatsen, de datums en het aantal reizigers, hierna zal BlaBlaCar.com de beschikbare aanbieders weergeven. BlaBlaCar heeft een uitgebreid helpcentrum waarin de meeste vragen reeds beantwoord worden, maar er is natuurlijk ook een klantenservice beschikbaar voor overige klantvragen en hulp.

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over BlaBlaCar en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een reis of vakantie geboekt of een bezoek gebracht aan BlaBlaCar? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een review. Door te vertellen hoe dit is verlopen, van aankoop tot de ervaring op de website en eventuele problemen of klachten. Zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te krijgen van BlaBlaCar. Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of valsheid.

Vorm jouw mening over BlaBlaCar door reviews van anderen te lezen of laat je mening achter als je onlangs een bezoek hebt gebracht of gebruik hebt gemaakt van de service. Lees hier beoordelingen van klanten over BlaBlaCar! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met de betrouwbaarheid, het contact, annuleringen en omboekingen en de prijs.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk BlaBlaCar

BlaBlaCar

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.