5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Burgers’Zoo

Burger’s Zoo is een baken van natuurbehoud en educatie in het hart van Nederland en nodigt bezoekers uit voor een wereldreis door verschillende ecosystemen. Van het dichte groen van het tropisch regenwoud tot het bruisende leven onder het oppervlak van de oceaan in het koraalrif, en van de ruige landschappen van de rotswoestijn tot de weelderige vegetatie van de Oost-Afrikaanse savanne, Burger’s Zoo biedt een meeslepende ervaring in de natuurlijke wereld. Deze innovatieve dierentuin is toegewijd aan het behoud van de biodiversiteit en zet zich wereldwijd in voor natuurbehoudprojecten om het voortbestaan van diersoorten in hun natuurlijke habitat te ondersteunen. Het is niet zomaar een dierentuin, maar een levend klaslokaal waar bezoekers van alle leeftijden kunnen leren over de delicate interconnecties binnen ecosystemen en het belang van duurzaam samenleven met de natuur.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Burgers’Zoo. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Er zijn veel verschillende reis en vakantie platformen, waardoor het lastig kan zijn een keuze te maken. Lees hieronder reviews, feedback en meningen van andere die al ervaringen hebben opgedaan met Burgers’Zoo. Heb je al eens gebruikgemaakt van Burgers’Zoo, dan kun je hieronder een review achterlaten. Deze informatie helpt anderen die op het punt staan een beslissing te nemen.

Door zoveel mogelijk eerlijke en onafhankelijke reviews te verzamelen kan een goed beeld worden gevormd over Burgers’Zoo. Zowel positieve, als negatieve reviews en feedback zijn daarbij belangrijk. Om te zorgen dat de reviews geen valse informatie of onwaarheden bevatten worden deze allemaal gecontroleerd. Lees daarom hieronder echte, betrouwbare reviews.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Burgers’Zoo

Burgers’Zoo

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.