1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  2
  Chalets.nu onbereikbaar!!
  Geboekt, per abuis fout emailadres ingevuld, direct en bericht gestuurd om te melden maar wordt niet op gereageerd ook niet na herhaaldelijk (4x) opnieuw een bericht te sturen. Daarnaast een week later prijsverhoging duur van een week van maar liefst €255.-.
  4x dus actie ondernomen via mail geen reactie daarnaast telefonisch onbereikbaar.
  Zéér teleurgesteld
  Ga niet hier je vakantieverblijf boeken!!
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Chalet.nu

Chalet.nu is een platform waar je een vakantiehuis kunt huren of verhuren. Via de site kun je op verschillende criteria filteren en zo vakantiehuizen vinden in de meeste Europese landen. Er staan meer dan 75000 vakantiehuizen op de site en per jaar worden er zo’n 45000 verblijven geboekt.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Chalet.nu. De gemiddelde beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Vakantie boeken of op reis met Chalet.nu? Op deze pagina vind je reviews van anderen die jou al voor gingen als klant of gebruiker. Alle reviews zijn geschreven door echte klanten en zijn handmatig gecontroleerd op onwaarheden. Vorm een completer beeld over Chalet.nu door de reviews te lezen en neem deze mee bij het maken van de juiste keuze.

Heb je al eens een vakantie geboekt of ben je al eens op reis geweest met Chalet.nu, schrijf dan hieronder uw ervaring in de vorm review en help andere bij het maken van hun keuze. Beveel je Chalet.nu aan, of raad je deze juist af? Hoe meer reviews er verzameld kunnen worden hoe completer het beeld is dat wordt weergeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Chalet.nu

Chalet.nu

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.