5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Contiki

Contiki is een reisorganisatie gespecialiseerd in groepsreizen voor jonge reizigers tussen 18-35 jaar. Hun focus ligt op het creëren van sociale reiservaringen en ze bieden een scala aan reizen naar verschillende bestemmingen over de hele wereld. De reizen van Contiki beslaan continenten zoals Europa, Azië, de VS & Canada, Latijns-Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland en Afrika & het Midden-Oosten en bieden een breed scala aan reisopties. Het bedrijf legt de nadruk op het concept van sociaal reizen, waarbij jonge reizigers nieuwe plaatsen kunnen verkennen terwijl ze in contact komen met gelijkgestemden. De reisroutes van Contiki zijn ontworpen om een balans te bieden tussen sightseeing, vrije tijd, culturele ervaringen en sociale activiteiten. Ze bieden reizen van verschillende lengtes en stijlen om aan te sluiten bij verschillende interesses en budgetten. Contiki legt ook sterk de nadruk op duurzaam en verantwoord toerisme. Hun MAKE TRAVEL MATTER® initiatief benadrukt hun inzet voor het behoud van het milieu, wilde dieren en lokale gemeenschappen. Ze hebben gezondheids- en hygiënepraktijken ingevoerd om de veiligheid van reizigers te garanderen, vooral als reactie op de veranderende reisnormen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Contiki. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Contiki en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een reis of vakantie geboekt of een bezoek gebracht aan Contiki? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een review. Door te vertellen hoe dit is verlopen, van aankoop tot de ervaring op de website en eventuele problemen of klachten. Zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te krijgen van Contiki. Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of valsheid.

Vorm jouw mening over Contiki door reviews van anderen te lezen of laat je mening achter als je onlangs een bezoek hebt gebracht of gebruik hebt gemaakt van de service. Lees hier beoordelingen van klanten over Contiki! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met de betrouwbaarheid, het contact, annuleringen en omboekingen en de prijs.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Contiki

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Contiki.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.