4.5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 9/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  8
  Fijne groepsacoomodatie
  Mooie groepsvilla in de Boshoek.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Goede ervaring
  Ik kwam erachter dat je de hele Boshoek dus al kan zien via de site. Het is een mooi en gezellig park met leuke mensen.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

De Boshoek

De Boshoek is een recreatieoord waar je terecht kunt voor het boeken van een accommodatie. Op de website van De Boshoek kun je het gehele complex van de boshoek zien. Via de ‘zoek en boek’ optie op de website worden mensen die op zoek zijn naar een geschikte accommodatie duidelijk voorzien van de verschillende opties. De verschillende filteropties die op de website zijn, maken het ook overzichtelijker om een boeking te doen. De ligging van De Boshoek is op een locatie waar het gebied rijk is aan bossen. Via whatsapp is het makkelijk om het contact te leggen met mensen van De Boshoek. Als je via je mobiele telefoon op de website van De Boshoek gaat is er een Whatsapp icoon dat je rechtstreeks naar je Whatsapp app brengt. Los van whatsapp kun je ook per telefoon of mail contact opmaken. De Boshoek is ook te volgen op de verschillende social media kanalen zoals Facebook, Instagram, Youtube en LinkedIn. Ook kun je je aanmelden voor hun nieuwsbrief per mail. De Boshoek stelt het mogelijk om via de website veilig en snel online je betaling te doen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met De Boshoek. De beoordeling van 9/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 4.5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Er zijn veel verschillende reis en vakantie platformen, waardoor het lastig kan zijn een keuze te maken. Lees hieronder reviews, feedback en meningen van andere die al ervaringen hebben opgedaan met De Boshoek. Heb je al eens gebruikgemaakt van De Boshoek, dan kun je hieronder een review achterlaten. Deze informatie helpt anderen die op het punt staan een beslissing te nemen.

Door zoveel mogelijk eerlijke en onafhankelijke reviews te verzamelen kan een goed beeld worden gevormd over De Boshoek. Zowel positieve, als negatieve reviews en feedback zijn daarbij belangrijk. Om te zorgen dat de reviews geen valse informatie of onwaarheden bevatten worden deze allemaal gecontroleerd. Lees daarom hieronder echte, betrouwbare reviews.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk De Boshoek

De Boshoek

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.