5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Ferry vervoer
  Zeer goed ferry vervoer, prettig en vertrouwd als je vaker heen en weer moet het beste bedrijf, ook qua prijs.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
  1. Desorganisatie met als resultaat de ferry gemist. Dank DFDS.
   0

   0

   Je hebt al gestemd!

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

DFDS Seaways

DFDS Seaways is al jarenlang het vervoersmiddel om bijvoorbeeld naar Engeland te kunnen reizen. Er worden verschillende boottochten en cruises aangeboden. Ook is het bedrijf voor logistieke redenen in te schakelen. Het bedrijf is dankzij de ervaring een van de betere aanbieders op de markt en kan jou altijd voorzien van alle gemakken. Op de boot wordt namelijk alles aangeboden om jouw vakantie goed te laten beginnen. DFDS Seaways vertrekt vanaf verschillende landen en kan jou ook naar andere landen brengen. Niet alleen kun je naar Engeland, maar je kunt bijvoorbeeld ook per ferry van Denemarken naar Zweden reizen. De reizen zijn altijd via de website te boeken. Je kunt echter ook contact opnemen met de klantenservice. De ervaren medewerkers kunnen jou dan van adviezen voorzien en de reservering zelfs voor jou maken. Jij hoeft alleen de betaling nog uit te voeren.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met DFDS Seaways. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Er zijn veel verschillende reis en vakantie platformen, waardoor het lastig kan zijn een keuze te maken. Lees hieronder reviews, feedback en meningen van andere die al ervaringen hebben opgedaan met DFDS Seaways. Heb je al eens gebruikgemaakt van DFDS Seaways, dan kun je hieronder een review achterlaten. Deze informatie helpt anderen die op het punt staan een beslissing te nemen.

Door zoveel mogelijk eerlijke en onafhankelijke reviews te verzamelen kan een goed beeld worden gevormd over DFDS Seaways. Zowel positieve, als negatieve reviews en feedback zijn daarbij belangrijk. Om te zorgen dat de reviews geen valse informatie of onwaarheden bevatten worden deze allemaal gecontroleerd. Lees daarom hieronder echte, betrouwbare reviews.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk DFDS Seaways

DFDS Seaways

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.