Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Direct Ferries

Reizigers die opzoek zijn naar een overtocht per ferrie of per boot kunnen een overtocht zoeken op het platform Directferries. Het platform biedt een zoekformulier voor klanten die een overtocht zoeken, de website zal de gewenste overtocht proberen te vinden bij vele rederijen en veerbootmaatschappijen zodat de klant de gewenste route, overtocht en prijs kan kiezen. Er wordt onder andere samengewerkt met Condor, DFDS, StenaLine, Balearia, en nog veel meer. Het platform is wereldwijd actief zodat klanten van over de hele wereld gebruik kunnen maken van het platform. Dankzij een persoonlijk account dat iedereen kan aanmaken op de website is het mogelijk om persoonsgegevens te beheren en om boekingen aan te vragen en te wijzingen. De klantenservice die beschikbaar is via de website kan worden benaderd voor hulp omtrent boekingen.

Schrijf jij ook een review?

Benieuwd naar de ervaring van anderen bij het boeken van een vakantie of reis bij Direct Ferries? Lees op deze pagina verschillende ervaringen met Direct Ferries en vorm een beeld op basis van de ervaringen van echte klanten. In deze reviews vind je betrouwbare ervaringen van mensen die jou al voor gingen. Deze informatie kan jou helpen te beslissen om wel of niet het platform Direct Ferries te gebruiken.

Ben je op vakantie of reis geweest via Direct Ferries en wil je graag nog iets kwijt over je ervaringen. Laat dan in een review weten hoe dit is bevallen. Met behulp van jouw review kunnen anderen hun beslissing baseren op een zo compleet mogelijk geschetst beeld. Alle reviews worden gecontroleerd op echtheid en zijn enkel afkomstig van onafhankelijke en echte gebruikers.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Direct Ferries

Direct Ferries

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.