4/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 8/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  8
  Aangename reis
  We hebben een aangename treinreis achter de rug, het was redelijk comfortabel en ik heb zelfs nog een paar uurtjes rust kunnen pakken. Het was een nachttrein van Berlijn naar Amsterdam en zowel de ervaring als de prijs waren dik in orde.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

European Sleeper

European Sleeper is een treinreis organisatie gevestigd in België en Nederland, die nachttreinen aanbiedt tussen verschillende Europese steden. Hun website, europeansleeper.eu, is het belangrijkste platform voor gebruikers om toegang te krijgen tot informatie en reserveringen te maken. De website biedt een boekingsplatform voor de belangrijkste dienst van het bedrijf, de ‘Good Night Train’, die bestemmingen als Berlijn, Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Brussel met elkaar verbindt. Klanten kunnen hun reisvoorkeuren aanpassen, vertrek- en aankomststations selecteren, reisdata opgeven en de reisgroep definiëren. De website geeft ook details over de samenwerking van European Sleeper met Interrail en Eurail, en informeert bezoekers dat deze passen gebruikt kunnen worden voor hun diensten. Om ervoor te zorgen dat gebruikers op de hoogte blijven van wijzigingen in treintijden door onderhoud of andere factoren, maakt het bedrijf gebruik van communicatiekanalen zoals e-mail en sms om waarschuwingen te versturen. Een uniek aspect van European Sleeper, dat op de website wordt benadrukt, is de coöperatieve structuur. Gebruikers kunnen investeerders en aandeelhouders in het bedrijf worden, deze mogelijkheid wordt verder uitgelegd op de website.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met European Sleeper. De gemiddelde beoordeling van 8/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 4 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Vakantie boeken of op reis met European Sleeper? Op deze pagina vind je reviews van anderen die jou al voor gingen als klant of gebruiker. Alle reviews zijn geschreven door echte klanten en zijn handmatig gecontroleerd op onwaarheden. Vorm een completer beeld over European Sleeper door de reviews te lezen en neem deze mee bij het maken van de juiste keuze.

Heb je al eens een vakantie geboekt of ben je al eens op reis geweest met European Sleeper, schrijf dan hieronder uw ervaring in de vorm review en help andere bij het maken van hun keuze. Beveel je European Sleeper aan, of raad je deze juist af? Hoe meer reviews er verzameld kunnen worden hoe completer het beeld is dat wordt weergeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van European Sleeper

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij European Sleeper.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.