1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(3 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  2
  Afrader
  Vanuit Parijs naar Amsterdam op zondagavond 23 juni 2024, dacht laat ik het eens proberen met de trein.

  -airco kapot, het werd om te stikken, denk graad of 40.

  -31 minuten vertraging. Die wordt wel steeds gemeld, maar steeds verder oplopend. Tip: zeg drie kwartier en loop het in.

  -‘Overheerlijke Restaurant’ kun je gerust overslaan. Voorverpakte wafelkoekjes zijn het hoogtepunt (pizza puntjes zijn op).

  -Contact klantenservice via de Eurostar app is via een chatbot. Die is vooral bot. Na paar keer niets begrijpen komt er zogenaamd dan contact met een klantenservice. Die reageren dagen later. Ook bot, het ‘Klantenservice’-antwoord op de melding: kijk maar in de algemene voorwaarden of je ergens recht op hebt.
  Als je aangeeft daarmee niet tevreden te zijn, krijg je gewoon geen reactie meer. Ook niet na twee reminders. Klanttevredenheid is duidelijk geen ‘target’ waar iemands bonus van afhangt.

  Aan mijn kant best begrip voor wat issues bij Eurostar, maar als je toch zo je bedrijf runt..

  Tijd voor concurrentie om ze scherp te krijgen.

  Wat je ook doet: doe het dus niet met deze club. Deel een auto: comfortabeler, flexibeler en goedkoper. En deur-tot-deur net zo snel.

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  Overstap Brussel / A'dam Londen
  De trein van A’dam naar Londen met overstap in Brussel. De trein uit amsterdam had lichte vertraging van ca 10 min. Bij de gate naar Brussel -Londen was er ca 26 min voor vertfek als gevolg van deze vertraging. Ik mocht niet meer mee. Computer says ‘no’. Al mijn afspraken in Londen in de middag gemist.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  2
  Thans reishistorie
  Na ruim zes jaar minimaal 1 x per maand met de Thalys: Rotterdam – Parijs v.v. is met één klap met de overgang naar Eurostar je complete reisgeschiedenis in de prullenbak gedeponeerd. Al je credits als sneeuw voor de zon verdwenen. Alles zou met de overgang naar Eurostar hetzelfde blijven. Niets is minder waar !!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Eurostar

Eurostar is een internationale hogesnelheidstrein die verschillende grote steden in Europa met elkaar verbindt, waaronder Londen, Parijs, Brussel en Amsterdam. De dienst stelt reizigers in staat om rechtstreeks te reizen tussen stadscentra, waardoor het reisproces wordt vereenvoudigd omdat er geen extra transfers nodig zijn die vaak worden geassocieerd met vluchten. De treinen zijn uitgerust voor verschillende reisklassen. Naast point-to-point treindiensten biedt Eurostar ook trein-plus-hotelpakketten aan om reizigers te helpen uitgebreidere reizen te plannen. Voor wie onderweg informatie zoekt, biedt Eurostar live treinupdates en heeft het een mobiele applicatie ontwikkeld voor gemakkelijke toegang tot tickets en reisupdates. Duurzaamheid maakt deel uit van Eurostars operationele ethos, waarbij de nadruk ligt op reizen met minder koolstof in vergelijking met vliegreizen. De toewijding van het bedrijf aan klantenservice wordt weerspiegeld in zijn assistentieprogramma’s en beloningen voor frequente reizigers. Bovendien heeft Eurostar systemen om boekingen te beheren en reisbijstand te verlenen om een gestroomlijnde reiservaring voor haar passagiers te garanderen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Eurostar. De beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Eurostar en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een reis of vakantie geboekt of een bezoek gebracht aan Eurostar? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een review. Door te vertellen hoe dit is verlopen, van aankoop tot de ervaring op de website en eventuele problemen of klachten. Zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te krijgen van Eurostar. Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of valsheid.

Vorm jouw mening over Eurostar door reviews van anderen te lezen of laat je mening achter als je onlangs een bezoek hebt gebracht of gebruik hebt gemaakt van de service. Lees hier beoordelingen van klanten over Eurostar! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met de betrouwbaarheid, het contact, annuleringen en omboekingen en de prijs.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Eurostar

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Eurostar.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.