5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Exit Games

Exit Games is een toonaangevende bestemming in België voor meeslepende, interactieve escape room ervaringen. Met vestigingen in zowel Gent als Brugge biedt het bedrijf een breed scala aan spellen die ontworpen zijn om groepen vrienden, familie en collega’s uit te dagen. Hun spellen, waarvan vele intern ontwikkeld zijn, bieden een spannend avontuur voor zowel kleine als grote groepen, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zakelijke teambuilding, verjaardagsfeestjes en andere sociale evenementen. Elke spelsessie begint met een informatieve briefing van een gastheer, waarna de teams in de kamer worden opgesloten. Terwijl de klok tikt, moeten de deelnemers samenwerken om aanwijzingen te ontrafelen, puzzels op te lossen en uiteindelijk te ontsnappen voordat de tijd om is. Hun escape rooms bieden een unieke, gezamenlijke ervaring die de nadruk legt op teamwerk, probleemoplossing en communicatie. Ze bieden ook unieke competitieve ervaringen waarbij twee teams tegelijkertijd kunnen spelen in een race tegen de klok, waarbij ze samenwerken ofwel elkaars inspanningen saboteren. Ze zijn geschikt voor grote groepen tot 46 personen en bieden een groepservaring die in België ongeëvenaard is.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Exit Games. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Exit Games en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een reis of vakantie geboekt of een bezoek gebracht aan Exit Games? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een review. Door te vertellen hoe dit is verlopen, van aankoop tot de ervaring op de website en eventuele problemen of klachten. Zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te krijgen van Exit Games. Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of valsheid.

Vorm jouw mening over Exit Games door reviews van anderen te lezen of laat je mening achter als je onlangs een bezoek hebt gebracht of gebruik hebt gemaakt van de service. Lees hier beoordelingen van klanten over Exit Games! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met de betrouwbaarheid, het contact, annuleringen en omboekingen en de prijs.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Exit Games

Exit Games

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.