5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Expeditie Europa

Expeditie Europa is een reisorganisator die reizen aanbiedt met het oog op familiereizen met kinderen. Expeditie Europa weet als geen ander dat een familiereis met een leuk thema of juist lekker in de natuur een positief effect kan hebben op de kinderen en daarmee op het hele gezien. Er worden dan ook Groene en Stoere reizen aangeboden door en voor families. Bestemmingen die in het aanbod van Expeditie Europa zitten zijn: Slovenië, Albanië, Zweden, Portugal, Denemarken, Griekenland, Finland en Italië. Voor een reisvoorstel of een offerte kan men eenvoudig contact opnemen met de klantenservice, maar de aanvraag kan ook via de website worden ingediend, daar staan de diverse reizen uitgebreid toegelicht middels uitleg en foto’s. De reisaanbieder heeft meerdere keurmerken, zoals de ANVR en de SGR zodat reizigers verzekerd zijn van een goede dienstverlening. Bezoekers van de website die graag op de hoogte blijven van het aanbod kunnen de interessante blog lezen en zich inschrijven voor de nieuwsbrief die periodiek wordt uitgebracht door Expeditie Europa.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Expeditie Europa. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar de juiste aanbieder om jouw vakantie of reis bij te boeken en ben je aan het inlezen over de ervaringen met en betrouwbaarheid van Expeditie Europa? Dan kun je hier reviews lezen die zijn achtergelaten door vakantiegangers die jou voorgingen. Zowel positieve als negatieve reviews helpen bij het vormen van een totaalbeeld over Expeditie Europa.

Heb je onlangs een vakantie, verblijf of reis geboekt bij Expeditie Europa, met een review over jouw ervaring kunnen we anderen helpen om een keuze te maken. Wat waren jouw belevingen? Hoe was de service? Hoe verliep het boekingsproces? Alle reviews worden gecontroleerd op echtheid en onwaarheden, zodat er een eerlijke en bruikbare verzameling van informatie overblijft.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Expeditie Europa

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Expeditie Europa.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.