5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Flibco.com

Flibco is een transportdienst die zich richt op het leveren van pendelbusdiensten van en naar grote Europese luchthavens. Via de website flibco.com biedt het bedrijf toegang tot zijn dienstenaanbod, inclusief een interactieve dienstregeling, boekingsbeheer en een FAQ-sectie voor klantenondersteuning. Flibco’s website is ontworpen om het plannen en boeken zo eenvoudig mogelijk te maken. Of het nu gaat om een enkele reis of een retour, passagiers kunnen eenvoudig hun vertrek- en aankomstbestemming, reisdata en aantal passagiers selecteren en vervolgens hun reis boeken. Het bedrijf zegt te streven naar gemak, betaalbaarheid en een milieuvriendelijke manier van reizen. De pendelbusservice verbindt grote steden met luchthavens, zoals de stad Turijn met de luchthaven van Turijn en Rijsel met de luchthaven Brussel Zaventem, en biedt passagiers een kosteneffectieve en milieuvriendelijke reisoptie. Flibco promoot ook regelmatig speciale aanbiedingen die de reis van de klant een meerwaarde geven. Aan boord van de bussen kunnen passagiers gebruik maken van voorzieningen zoals Wi-Fi, voldoende beenruimte, oplaadstations en real-time vluchtschema updates. Het klantenserviceteam staat zeven dagen per week klaar om vragen te beantwoorden.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Flibco.com. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Benieuwd naar de ervaring van anderen bij het boeken van een vakantie of reis bij Flibco.com? Lees op deze pagina verschillende ervaringen met Flibco.com en vorm een beeld op basis van de ervaringen van echte klanten. In deze reviews vind je betrouwbare ervaringen van mensen die jou al voor gingen. Deze informatie kan jou helpen te beslissen om wel of niet het platform Flibco.com te gebruiken.

Ben je op vakantie of reis geweest via Flibco.com en wil je graag nog iets kwijt over je ervaringen. Laat dan in een review weten hoe dit is bevallen. Met behulp van jouw review kunnen anderen hun beslissing baseren op een zo compleet mogelijk geschetst beeld. Alle reviews worden gecontroleerd op echtheid en zijn enkel afkomstig van onafhankelijke en echte gebruikers.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Flibco.com

Flibco.com

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.