5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(3 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  10
  Leuk kamp
  Mijn dochter is mee geweest met een kamp via Flow Track naar Spanje. Ze is werkelijk lyrisch over deze ervaring, voor alle ouders die een hoogwaardig kamp willen boeken voor zoon/dochter met een goede prijs voor een goede dienst. Die vind je hier!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Mooie reis, goede prijs
  Ik kwam erachter dat dit een Belgisch bedrijf is! Ik ben ontzettend goed geholpen met een mooie reis en de prijs was echt perfect.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Top
  Super tevreden, echte aanrader.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Flowtrack

Flowtrack is een organisatie die vakanties organiseert voor jongeren, families en volwassenen. Het bedrijf is een Belgisch bedrijf en is meer dan vijften jaar actief op de markt. Het bedrijf staat bekend om haar ‘feelgood formule’, op basis waarvan het de vakanties organiseert. Hierbij staan zes pijlers centraal; destination (bestemming), crew, camps, actie, food en feelgood vibe. Het bedrijf hecht er naar eigen zeggen veel waarde aan om klanten positieve energie te bieden, waardoor zij volledig in hun element kunnen zijn en kunnen opgaan in het moment. Het bedrijf organiseert reizen naar verschillende gebieden in Spanje, Frankrijk en Italië. Het bedrijf Flowtrack is aangesloten bij de Vereniging van Vlaamse Reisbureau’s, en het Garantiefonds Reizen. Daarnaast werkt Flowtrack samen met de verzekeraar Allianz om haar klanten de mogelijkheid te bieden een annulerings- en/of reisverzekering af te sluiten.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Flowtrack. De beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Er zijn veel verschillende reis en vakantie platformen, waardoor het lastig kan zijn een keuze te maken. Lees hieronder reviews, feedback en meningen van andere die al ervaringen hebben opgedaan met Flowtrack. Heb je al eens gebruikgemaakt van Flowtrack, dan kun je hieronder een review achterlaten. Deze informatie helpt anderen die op het punt staan een beslissing te nemen.

Door zoveel mogelijk eerlijke en onafhankelijke reviews te verzamelen kan een goed beeld worden gevormd over Flowtrack. Zowel positieve, als negatieve reviews en feedback zijn daarbij belangrijk. Om te zorgen dat de reviews geen valse informatie of onwaarheden bevatten worden deze allemaal gecontroleerd. Lees daarom hieronder echte, betrouwbare reviews.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Flowtrack

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Flowtrack.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.