5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Geardropper

Geardropper is een kleinschalig vakantiebedrijf dat campings heeft in Nederland, Luxemburg en de Ardennen. Het gaat hierbij om kleinschalige campings en glampings waar in alle rust en luxe gekampeerd kan worden. De klanten en vakantiegangers die gebruik hebben gemaakt van de diensten van Geardropper beoordelen ze zeer hoog op Google. Het bedrijf wil aantrekkelijk zijn om bij te boeken door het niet rekenen van reserveringskosten en het laagdrempelig houden van de website. De locaties zijn met zorg uitgezocht, ook om bijvoorbeeld kindvriendelijk en sfeervol te zin. De luxe en het comfort van de locaties gaat volgens Geardropper niet ten koste van een betaalbare prijs en ze bieden daar bovenop ook nog een 100% tevredenheidsgarantie om er voor te zorgen dat ze klanten meermaals mogen verwelkomen op hun campings en glampings.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Geardropper. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Vakantie boeken of op reis met Geardropper? Op deze pagina vind je reviews van anderen die jou al voor gingen als klant of gebruiker. Alle reviews zijn geschreven door echte klanten en zijn handmatig gecontroleerd op onwaarheden. Vorm een completer beeld over Geardropper door de reviews te lezen en neem deze mee bij het maken van de juiste keuze.

Heb je al eens een vakantie geboekt of ben je al eens op reis geweest met Geardropper, schrijf dan hieronder uw ervaring in de vorm review en help andere bij het maken van hun keuze. Beveel je Geardropper aan, of raad je deze juist af? Hoe meer reviews er verzameld kunnen worden hoe completer het beeld is dat wordt weergeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Geardropper

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Geardropper.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.