5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

HolidaySuites

Holidaysuites is een plek gelegen in België waar je verschillende suites kunt afhuren. De verschillende suites zijn allemaal voorzien van een eigen badkamer en toilet. Via de website is het eenvoudig om een suite te boeken. Een achterliggende gedachte van holidaysuites.nl is het aanbieden van suites die ervoor moet zorgen dat het thuisgevoel bij de klanten aangewakkerd wordt. Op de website zijn er verschillende opties te vinden die je op een vereenvoudigde manier de weg wijzen om ervoor te zorgen dat je aan een suite geholpen wordt. De verschillende aanbiedingen zijn ook te vinden op de website. Een livechat optie is ook beschikbaar voor klanten die behoefte hebben aan meer informatie. Holidaysuites bied ook additionele service waarvan klanten gebruik kunnen maken. Deze additionele service zijn onder andere badhanddoekenpakket, opgemaakte bedden, baby kit en extra schoonmaak. De gelegenheid aan klanten om zich te laten inschrijven voor de nieuwsbrief wordt er ook geboden. Door deze nieuwsbrief worden ze op de hoogte gehouden van de verschillende soorten deals en acties. Het is mogelijk om via de website online af te rekenen. Ook bestaat er de mogelijkheid om de holidaysuites.nl te volgen via de verschillende social media kanalen voor updates.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met HolidaySuites. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over HolidaySuites en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een reis of vakantie geboekt of een bezoek gebracht aan HolidaySuites? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een review. Door te vertellen hoe dit is verlopen, van aankoop tot de ervaring op de website en eventuele problemen of klachten. Zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te krijgen van HolidaySuites. Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of valsheid.

Vorm jouw mening over HolidaySuites door reviews van anderen te lezen of laat je mening achter als je onlangs een bezoek hebt gebracht of gebruik hebt gemaakt van de service. Lees hier beoordelingen van klanten over HolidaySuites! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met de betrouwbaarheid, het contact, annuleringen en omboekingen en de prijs.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van HolidaySuites

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij HolidaySuites.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.