1.5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 3/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  2
  Boeking eenzijdig geannuleerd door Natuurhuisje, maar aanbetaling van 30% kon ik naar fluiten
  Maanden geleden een huisje geboekt via Natuurhuisje.nl. Aanbetaling van 30% gedaan. Mijn volledige betaling was slechts 6,5 uur te laat waardoor de boeking werd geannuleerd door Natuurhuisje. Ik heb na betaling een bevestiging gekregen hiervan. Ik heb voor de zekerheid nog gebeld of de boeking nog gold. Een dag later kreeg ik bericht dat er in de tussentijd van de annulering en betaling iemand precies die periode en precies dat huisje had geboekt. Die boeking is dan ’s nachts gedaan, want de annulering was na middernacht en de betaling nog voor 6.30. De aanbetaling die ik had gedaan (bijna 85 euro) was ik hiermee kwijt. Dat is 30% van het totaalbedrag. Ik had administratiekosten gesnapt of streep het weg tegen een andere boeking, maar dit vind ik echt niet kunnen. Te meer omdat de nieuwe huurders ook weer een aanbetaling doen.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  4
  Niet erg transparant
  Let op dat natuurhuisje een bemiddelingsbureau is en verder niks doet bij problemen, slechts de berichten heen en weer sturen, dat konden we zonder de meerprijs voor dit platform zelf ook wel regelen. Heb je dus niks aan.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Natuurhuisje

Natuurhuisje is een platform dat vraag en aanbod op het gebied van vakantiehuizen in het natuur samenbrengt. Op de site staan huizen van particulieren verhuurder van Zweden tot aan Portugal. Je kunt hier kiezen uit verschillende thema’s, types of gebieden.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Natuurhuisje. De beoordeling van 3/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 1.5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Er zijn veel verschillende reis en vakantie platformen, waardoor het lastig kan zijn een keuze te maken. Lees hieronder reviews, feedback en meningen van andere die al ervaringen hebben opgedaan met Natuurhuisje. Heb je al eens gebruikgemaakt van Natuurhuisje, dan kun je hieronder een review achterlaten. Deze informatie helpt anderen die op het punt staan een beslissing te nemen.

Door zoveel mogelijk eerlijke en onafhankelijke reviews te verzamelen kan een goed beeld worden gevormd over Natuurhuisje. Zowel positieve, als negatieve reviews en feedback zijn daarbij belangrijk. Om te zorgen dat de reviews geen valse informatie of onwaarheden bevatten worden deze allemaal gecontroleerd. Lees daarom hieronder echte, betrouwbare reviews.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Natuurhuisje

Natuurhuisje

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.