5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Netski.com

Netski.com is een Franse bemiddelaar in ski verhuur en maakt het mogelijk voor wintersporters om snel en eenvoudig de benodigde wintersportuitrusting te huren in plaats van aan te schaffen. Via de website en ook via de app voor Android en iOS kun je verschillende pakketten reserveren. Netski is actief voor klanten in Nederland, Frankrijk, Engeland, Duitsland en Italië. Netski biedt verschillende uitrustingen die geschikt zijn voor beginners maar ook voor ervaren skiërs en snowboarders. Ook voor kinderen en tieners van 3 tot 14 jaar zijn spullen te huren. Via het formulier op de website kunnen de mogelijkheden voor reserveren worden opgezocht. Bij vragen kunnen klanten de klantenservice van Netski benaderen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Netski.com. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Vakantie boeken of op reis met Netski.com? Op deze pagina vind je reviews van anderen die jou al voor gingen als klant of gebruiker. Alle reviews zijn geschreven door echte klanten en zijn handmatig gecontroleerd op onwaarheden. Vorm een completer beeld over Netski.com door de reviews te lezen en neem deze mee bij het maken van de juiste keuze.

Heb je al eens een vakantie geboekt of ben je al eens op reis geweest met Netski.com, schrijf dan hieronder uw ervaring in de vorm review en help andere bij het maken van hun keuze. Beveel je Netski.com aan, of raad je deze juist af? Hoe meer reviews er verzameld kunnen worden hoe completer het beeld is dat wordt weergeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Netski.com

Netski.com

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.