1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  2
  Voor ons geen Riksja meer!
  Afgelopen zomer hebben we via Riksja twee weken door Griekenland gereisd met onze drie tieners. Wat ging niet goed of was niet goed?
  – een verkeerde locatie was aan ons doorgegeven als vertrekpunt voor onze wandeltoer door Athene met alle gevolgen van dien
  – een kookworkshop die niet gereserveerd kon worden bij aankomst, zoals wel in de Riksja app vermeld stond
  – drie dagen geen WiFi en geen 4/5G bij onze accommodatie op Lefkas en zeer onvriendelijke eigenaar.
  – De zeekayak tour op Kefalonia (wens van onze tieners waarvoor we speciaal naar dit eiland waren gegaan) bleek niet gereserveerd
  – de gereserveerde fietsen waren in een stad op 45 min rijden (wat we uiteindelijk hebben gecanceld)
  – geen enkele keer waren de hotelkamers naast elkaar (een hotel was van deze aanvraag zelfs niet op de hoogte). Je zou maar jonge kinderen hebben, dan is dit helemaal niet fijn
  – Riksja adviseerde ons 2 overnachtingen ergens halverwege onze reis, waar we een dag zouden gaan raften in de bergen ipv 1 overnachting. Beter, om niet vermoeid na het raften onze reis te vervolgen door Griekenland. Hier gingen we mee akkoord. Echter, het dagje raften bleek bij aankomst gewoon op de dag van vertrek gereserveerd….
  – de route naar onze laatste bestemming bleek een route over niet bestaande wegen te zijn waardoor we met onze huurauto op onmogelijke hellingen achteruit weer terug moesten. Drama! Hier was niet over nagedacht door Riksja.
  – prijs/kwaliteit is niet in verhouding
  – hotels op verre afstand van activiteiten waardoor je (onnodig) veel moet rijden

  Voor ons was deze dure reis een grote teleurstelling! Na een mail met onze klachten te hebben verstuurd werd ons aangeboden de fietshuur terug te betalen en een extra tegemoetkoming van 50,- op een vakantie van bijna 9000,-.
  Dus bezint eer ge aan Riksja begint!

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Riksja Travel

Riksja Travel is een organisatie opgericht in 2000 welke individuele rondreizen organiseert naar meer dan 50 bestemmingen wereldwijd. Bij Riksja Travel kun je een individuele reis samenstellen door aan te geven wat je wilt zien, doen en beleven. Daarna zal de bestemming expert van Riksja Travel een reisvoorstel voor je opstellen. Riksja Travel is aangesloten bij het SGR, ANVR en Calamiteitenfonds.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Riksja Travel. De gemiddelde beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Benieuwd naar de ervaring van anderen bij het boeken van een vakantie of reis bij Riksja Travel? Lees op deze pagina verschillende ervaringen met Riksja Travel en vorm een beeld op basis van de ervaringen van echte klanten. In deze reviews vind je betrouwbare ervaringen van mensen die jou al voor gingen. Deze informatie kan jou helpen te beslissen om wel of niet het platform Riksja Travel te gebruiken.

Ben je op vakantie of reis geweest via Riksja Travel en wil je graag nog iets kwijt over je ervaringen. Laat dan in een review weten hoe dit is bevallen. Met behulp van jouw review kunnen anderen hun beslissing baseren op een zo compleet mogelijk geschetst beeld. Alle reviews worden gecontroleerd op echtheid en zijn enkel afkomstig van onafhankelijke en echte gebruikers.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Riksja Travel

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Riksja Travel.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.