4.3/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 8.5/10
(4 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 4
 1. Beoordeling:

  4
  Kobeko informeert onvolledig
  Kobeko is als verhuurbedrijf van bungalows op Texel niet betrouwbaar. Wij hadden in juli 2023 2 weken De Parel 262 gehuurd en beschreven onze ervaringen in een review. Zo had de koelkast in de woning geen vriesvak, de bedden waren keihard (de matrassen lagen letterlijk op een houten plaat), onze elektrische fietsen konden niet gestald worden vanwege het ontbreken van een sleutel van het aangebouwde schuurtje; de verf van de voordeur was afgebladderd en de drempel bleek bij binnenkomst door en door verrot. Zo ontvang je toch geen gasten in een verblijf waarvoor je zo’n 1000 euro per week moet betalen? De prijs/kwaliteit verhouding is ver te zoeken. Op verzoek van Kobeko schreef ik een review, maar die werd niet geplaatst. Kobeko publiceert nl. alleen reviews die vnl. jubelende teksten over hun verhuurde bungalows bevatten. Het ontbreken van complete informatie is daarmee valse informatie.
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Prachtig veelzijdig eiland
  Ik heb op Texel gewoont en gewerkt en kom er al vanaf dat ik 3 jaar oud was. En elke keer is het weer thuiskomen. Kom elk jaar een paar keer naar het eiland en mijn zoontje van 7 is al net zo gek op het eiland als ik. Afgelopen jaar voor de eerste keer voor mijn zoontje met het vliegtuig naar Spanje geweest maar onze vakanties op Texel bevallen ons beter dan reizen naar een warm land ;).
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Prachtig
  Erg leuke vakantie in een B&B aangeraden door de lokale VVV op Texel. Prachtig en intiem.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  10
  Texel ontdekken
  Door de moeilijkheden in het wereldwijde reizen zijn wij noodgedwongen via de VVV in Texel neergestreken. Ik kan niet anders zeggen dat dit boven verwachting is bevallen. Wat een fijne en gastvrije mensen en wat een mooi eiland. Ik sla onze vakantie hoger aan dan sommige exotische (en veel duurdere!) bestemmingen.
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Texel.net

Texel.net is de website van de VVV Texel die actief is voor het Nederlands eiland Texel. Op deze website kun je een verblijf boeken bij ruim 1.600 accommodaties, zoals vakantiehuizen, hotels, B&B’s en campings. Daarnaast kun je onder andere informatie vinden over het eiland, de bezienswaardigheden, geschiedenis en de evenementen agenda van het eiland. Iedereen kan zich aanmelden voor de nieuwsbrief van de VVV Texel om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het eiland. Ook kunnen er op de website diverse livestreams worden gevonden van webcams die op Texel staan.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Texel.net. De beoordeling van 8.5/10 is gebaseerd op 4 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 4.25 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Benieuwd naar de ervaring van anderen bij het boeken van een vakantie of reis bij Texel.net? Lees op deze pagina verschillende ervaringen met Texel.net en vorm een beeld op basis van de ervaringen van echte klanten. In deze reviews vind je betrouwbare ervaringen van mensen die jou al voor gingen. Deze informatie kan jou helpen te beslissen om wel of niet het platform Texel.net te gebruiken.

Ben je op vakantie of reis geweest via Texel.net en wil je graag nog iets kwijt over je ervaringen. Laat dan in een review weten hoe dit is bevallen. Met behulp van jouw review kunnen anderen hun beslissing baseren op een zo compleet mogelijk geschetst beeld. Alle reviews worden gecontroleerd op echtheid en zijn enkel afkomstig van onafhankelijke en echte gebruikers.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Texel.net

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Texel.net.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.