5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Thailand Travel

Thailand Travel is een aanbieder van vliegtickets en reizen op maat naar Thailand. Op de site staan voorbeeldreizen die alvast zijn samengesteld met lokale partners, deze reizen kunnen vervolgens naar wens worden aangepast. Via de site kun je Hotels, Vliegtickets, Tours, Excursies en Rondreizen boeken. Het persoonlijk bespreken van reiswensen kan op het kantoor van Thailand Travel in Rotterdam. Naast reizen naar Thailand bieden ze als dan niet via andere websites ook reizen naar Indonesië, Sri Lanka, de Maledi Thailand Travel is aangesloten bij de SGR en het Calamiteitenfonds.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Thailand Travel. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Vakantie boeken of op reis met Thailand Travel? Op deze pagina vind je reviews van anderen die jou al voor gingen als klant of gebruiker. Alle reviews zijn geschreven door echte klanten en zijn handmatig gecontroleerd op onwaarheden. Vorm een completer beeld over Thailand Travel door de reviews te lezen en neem deze mee bij het maken van de juiste keuze.

Heb je al eens een vakantie geboekt of ben je al eens op reis geweest met Thailand Travel, schrijf dan hieronder uw ervaring in de vorm review en help andere bij het maken van hun keuze. Beveel je Thailand Travel aan, of raad je deze juist af? Hoe meer reviews er verzameld kunnen worden hoe completer het beeld is dat wordt weergeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Thailand Travel

Thailand Travel

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.