5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Supergave reis gemaakt
  Ik ben met Travel Around naar Tsjechië geweest. Waanzinnige reis gehad en echt leuke mensen ontmoet. Dikke pret
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Travel Around

Travel Around biedt avontuurlijke en duurzame rondreizen voor nieuwsgierige reizigers tussen de 18 en 37 jaar. De filosofie van het bedrijf is om reizigers buiten hun comfortzones te brengen en te zorgen voor een diepere band met de lokale bevolking, de ongerepte natuur en medereizigers die alleen reizen. Met Travel Around is elke reis uniek, geleid door een lokale gids die een authentiek inzicht geeft in de cultuur van de bestemming. Van de bruisende straten van Colombia tot de rustige landschappen van Oostenrijk en Tsjechië, deze expedities zijn ontworpen voor groepen reizigers van dezelfde leeftijd en moedigen kameraadschap en gedeelde ervaringen aan. Travel Around richt zich op betekenisvolle interacties met lokale gemeenschappen. Deze betrokkenheid verrijkt niet alleen de reiservaring, maar zorgt ook voor een glimlach en oprechte gastvrijheid van de lokale bevolking. Daarnaast legt het bedrijf de nadruk op actieve verkenning van de ongerepte natuur, waarbij reizigers worden aangemoedigd om verborgen juweeltjes te ontdekken, te voet, per fiets, kajak of raft. Bij deze reizen gaat het niet alleen om het bezoeken van populaire bestemmingen, maar ook om het ontdekken van locaties buiten de gebaande paden die zorgen voor een unieke reiservaring. Zo laten backpackreizen van Porto in Portugal naar de Algarve of eilandhoppen op Bali, Gili & Lombok in Indonesië zien hoeveel mogelijkheden er zijn. Daarnaast werkt Travel Around zijn aanbod voortdurend bij met baanbrekende reizen zoals ‘Groen Thailand & Cambodja’ of ‘Pieken van Peru’, waarbij reizigers worden uitgenodigd om als eerste nieuwe avonturen te beleven.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Travel Around. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Travel Around en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een reis of vakantie geboekt of een bezoek gebracht aan Travel Around? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een review. Door te vertellen hoe dit is verlopen, van aankoop tot de ervaring op de website en eventuele problemen of klachten. Zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te krijgen van Travel Around. Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of valsheid.

Vorm jouw mening over Travel Around door reviews van anderen te lezen of laat je mening achter als je onlangs een bezoek hebt gebracht of gebruik hebt gemaakt van de service. Lees hier beoordelingen van klanten over Travel Around! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met de betrouwbaarheid, het contact, annuleringen en omboekingen en de prijs.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Travel Around

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Travel Around.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.