4.2/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 8.3/10
(6 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 6
 1. Beoordeling:

  10
  Treinrondreis Noorwegen
  Net terug uit Noorwegen en nog aan het nagenieten. Reis was perfect georganiseerd door Treinrondreis.nl. Mede daardoor hadden we een onbezorgde vakantie. Dank daarvoor.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  8
  Zeer goed geregeld
  Ik ben voor het eerst met de trein op vakantie geweest en het is me uitstekend bevallen. Alles is precies zo gegaan zoals het in de reisbescheiden beschreven stond. De hotels zijn ook goed uitgekozen door treinrondreis.nl.
  Aanrader!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  6
  Super ervaring
  Een onvergetelijke treinreis, wat een ervaring!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  8
  Goede organisatie
  Hele goede organisatie, de fietstochten die je via hen kan maken zijn ook een aanrader m.i. ja het blijft een rare tijd dus je moet wel rekening houden dat niet alles kan op je reis.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 5. Beoordeling:

  8
  Meyers
  Mooie reis, eenvoudig geboekt. Ik ben benieuwd!
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 6. Beoordeling:

  10
  Echt geweldig
  Echt super om een treinrondreis te doen, het is eenvoudig samen te stellen en helemaal wat anders dan anders. Treindrondreis heeft me een goede service geboden voor een naar mijn mening ontzettend scherpe prijs.
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Treinrondreis.nl

Treinrondreis.nl biedt al sinds vijftien jaar rondreizen aan via een trein. Hierbij gaat het zowel om nationale als internationale reizen. Ondertussen is deze website niet meer weg te denken binnen de markt. Daarbij helpt de organisatie om het reizen per trein eenvoudiger te maken. Door kennis en ervaring in te zetten, kan iedereen gaan genieten van deze reizen en zijn er verschillende rondreizen samengesteld waarbij gekeken wordt naar de behoeften van de reizigers zelf. Bij Treinrondreis.nl kun je ook een rondreis geheel op maat laten samenstellen. Het bedrijf staat namelijk voor een persoonlijke service, waarbij kwaliteit moet worden geleverd. Daarnaast zijn ze aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. De zekerheid wordt hiermee en met het STO Garant altijd voor jou gerealiseerd. Je kunt er hierdoor vanuit gaan dat je geen geld kwijtraakt wanneer je via deze website een rondreis boekt. Je hoeft alleen nog te kijken in het ruime aanbod en een reservering te maken via de website.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Treinrondreis.nl. De beoordeling van 8.3/10 is gebaseerd op 6 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 4.15 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar de juiste aanbieder om jouw vakantie of reis bij te boeken en ben je aan het inlezen over de ervaringen met en betrouwbaarheid van Treinrondreis.nl? Dan kun je hier reviews lezen die zijn achtergelaten door vakantiegangers die jou voorgingen. Zowel positieve als negatieve reviews helpen bij het vormen van een totaalbeeld over Treinrondreis.nl.

Heb je onlangs een vakantie, verblijf of reis geboekt bij Treinrondreis.nl, met een review over jouw ervaring kunnen we anderen helpen om een keuze te maken. Wat waren jouw belevingen? Hoe was de service? Hoe verliep het boekingsproces? Alle reviews worden gecontroleerd op echtheid en onwaarheden, zodat er een eerlijke en bruikbare verzameling van informatie overblijft.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Treinrondreis.nl

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Treinrondreis.nl.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.