5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

TripLegend

TripLegend is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in avontuurlijke groepsreizen naar verschillende bestemmingen wereldwijd. Met een breed aanbod aan rondreizen in Afrika, Europa, Latijns-Amerika en Azië richt het bedrijf zich op reizigers die op zoek zijn naar unieke, authentieke ervaringen. Bestemmingen zijn onder andere Namibië, Nepal, Sri Lanka, Oeganda en vele andere, die elk een ander avontuur beloven, van safari’s met wilde dieren tot een culturele onderdompeling. De benadering van het bedrijf is gericht op duurzaamheid en authenticiteit. TripLegend benadrukt het belang van het ondersteunen van lokale economieën door samen te werken met lokale gidsen en kleine familiebedrijven. Deze aanpak draagt niet alleen bij aan een authentieke ervaring voor reizigers, maar zorgt er ook voor dat de voordelen van toerisme direct voelbaar zijn voor de bezochte gemeenschappen. Een ander belangrijk aspect van de filosofie van TripLegend is de toewijding aan verantwoordelijkheid voor het milieu. Het bedrijf werkt actief aan het compenseren van de CO2-uitstoot van haar reizen, inclusief vluchten, zelfs als deze niet via TripLegend worden geboekt. Dit wordt bereikt door middel van initiatieven zoals het TripLegend Food Forest in Sierra Leone, dat niet alleen klimaatverandering tegengaat, maar ook het behoud van wilde dieren ondersteunt en voorziet in het levensonderhoud van de lokale Maron-gemeenschap. TripLegend reizen zijn ontworpen voor mensen die de wereld willen verkennen op een verantwoorde en zinvolle manier, waarbij avontuur wordt gecombineerd met een inzet voor duurzaamheid en lokale betrokkenheid. Het bedrijf biedt een scala aan reisdata en -opties om aan verschillende voorkeuren en schema’s te voldoen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met TripLegend. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Vakantie boeken of op reis met TripLegend? Op deze pagina vind je reviews van anderen die jou al voor gingen als klant of gebruiker. Alle reviews zijn geschreven door echte klanten en zijn handmatig gecontroleerd op onwaarheden. Vorm een completer beeld over TripLegend door de reviews te lezen en neem deze mee bij het maken van de juiste keuze.

Heb je al eens een vakantie geboekt of ben je al eens op reis geweest met TripLegend, schrijf dan hieronder uw ervaring in de vorm review en help andere bij het maken van hun keuze. Beveel je TripLegend aan, of raad je deze juist af? Hoe meer reviews er verzameld kunnen worden hoe completer het beeld is dat wordt weergeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van TripLegend

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij TripLegend.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.