5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Keurige organisatie
  Wij hebben een zeer goede ervaring bij deze aanbieder. In de afgelopen zomer hebben we een prachtvakantie gehad naar Sardinië, mede dankzij de goede voorbereiding door Vakantie in sardinie.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

VakantieInSardinie

VakantieInSardinie, onderdeel van Tritt, is een reisorganisator die gespecialiseerd is in reizen naar Sardinië. De reisaanbieder heeft een breed aanbod van bestemmingen in Sardinië, alle accommodaties zijn van gecontroleerde kwaliteit en de beoordelingen hierover zijn volgens de website 100% naar waarheid geschreven. Geïnteresseerde reizigers kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief van VakantieInSardinië, daarnaast is er een Blog te lezen op de website en kunnen reviews van klanten worden gelezen bij Trustpilot, daar scoort de vakantieaanbieder in 2022 gemiddeld 4,7 sterren. Gasten kunnen een reis boeken via het formulier op de website. De website is overigens aangesloten bij de SGR, VVKR en bij Webshop Keurmerk zodat klanten een veilige ervaring kunnen hebben op de website van Vakantie in Sardinië. Voor reisadvies en andere vragen kan er contact op worden genomen via het contactformulier, de telefoon en via het emailadres sardinie@tritt.nl.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met VakantieInSardinie. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Vakantie boeken of op reis met VakantieInSardinie? Op deze pagina vind je reviews van anderen die jou al voor gingen als klant of gebruiker. Alle reviews zijn geschreven door echte klanten en zijn handmatig gecontroleerd op onwaarheden. Vorm een completer beeld over VakantieInSardinie door de reviews te lezen en neem deze mee bij het maken van de juiste keuze.

Heb je al eens een vakantie geboekt of ben je al eens op reis geweest met VakantieInSardinie, schrijf dan hieronder uw ervaring in de vorm review en help andere bij het maken van hun keuze. Beveel je VakantieInSardinie aan, of raad je deze juist af? Hoe meer reviews er verzameld kunnen worden hoe completer het beeld is dat wordt weergeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van VakantieInSardinie

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij VakantieInSardinie.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.