2/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 4/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  4
  Prachtig maar bijzonder vies appartement van Villa for You...
  Prachtig appartement met mooi uitzicht (Sonnblick Top 6) maar wel boven op steile berg en een hele klim vanuit centrum Muhlbach. Helaas was het appartement bij aankomst buitengewoon vies. Overal stof, vieze vloeren met plukken haar in de badkamers, vette keukenkastjes, vieze sokken in kast van vorige huurders, een volle asbak op het balkon, 6 gaten in hoeslaken op een bed, urinesporen op de muur achter de toiletten, etc.

  De ‘schoonmakers’ zijn in totaal een krap uurtje bezig geweest voordat wij appartement betrokken. We komen al vele jaren in Oostenrijk dat bekend staat om de uitstekende hygiëne maar dit hebben we nog nooit gezien. Wat een vieze bende! Bijgaande foto’s spreken voor zich. Op een foto met een tissue over de badkamervloer gegaan en op een andere foto met een tissue over een plank in de badkamer.

  Na klachten bij beheerder wilde deze in de avond na 10 uur(!) terugkomen om nog schoon te maken, dit hebben we afgewezen omdat we na een autorit van 10 uur wilden slapen. De volgende dag kwam de beheerder met een bijzonder chagrijnige dame alsnog schoonmaken.

  Volgens beheerder is de regel dat je niet dichterbij dan 1,5 meter mag kijken of iets schoon is. Waanzin, nog nooit gehoord! Er is duidelijk geen passie voor de schoonmaak en er wordt met goedkope krachten uit het buitenland zo veel mogelijk schoongemaakt in een zo kort mogelijke tijd. De beheerder controleert de schoonmaak kennelijk.

  Klacht ingediend bij Villa for You die meer aan kant van beheerder / eigenaar staan dan aan kant van klant. Na aandringen krijgen we een schamele €125,- vergoed – de helft van de schoonmaakkosten die we hebben betaald. Deze vergoeding zou twee dagen geleden op mijn rekening staan maar heb ik nog steeds niet binnen… En voor de duidelijkheid: we hebben het hier over een appartement dat een kleine €5.000,- kost voor een week!

  Al met al een zeer teleurstellende ervaring met dit appartement en met Villa for You. Voor ons nooit meer!

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Villa for You

Villa for You is een verhuurder van vakantiehuizen in Nederland, België en Oostenrijk. Het aanbod van Villa for You varieert van luxe vakantiehuizen met volop comfort tot authentieke chalets midden in de natuur. Je kunt bij Villa for You zowel zomers als winters terecht.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Villa for You. De gemiddelde beoordeling van 4/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 2 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Villa for You en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een reis of vakantie geboekt of een bezoek gebracht aan Villa for You? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een review. Door te vertellen hoe dit is verlopen, van aankoop tot de ervaring op de website en eventuele problemen of klachten. Zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te krijgen van Villa for You. Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of valsheid.

Vorm jouw mening over Villa for You door reviews van anderen te lezen of laat je mening achter als je onlangs een bezoek hebt gebracht of gebruik hebt gemaakt van de service. Lees hier beoordelingen van klanten over Villa for You! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met de betrouwbaarheid, het contact, annuleringen en omboekingen en de prijs.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Villa for You

Villa for You

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.