3/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 6/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  2
  Slecht excuus
  Bij aankomst op camping Borken am See bleek dat we nog enkele bijkomende kosten moesten betalen onder andere eind schoonmaak. Ik gaf op de camping aan dat ik daarvan niet op de hoogte was omdat de factuur van Villatent aangaf dat alles inclusief was. Dan mag je ervan uitgaan dat ook echt alles is betaald. Het was ook niet een klein bedrag maar 90 euro wat er nog eens bij kwam voor enkele nachten geboekt te hebben in een Safari tent. Na mailen met Villatent gaven ze aan dat het systeem het niet aankon om mij op de hoogte te brengen van extra bijkomende kosten. Ze gaven aan dat dit de enige camping was waar nog wat bij kwam kwa kosten. Dan was ook mijn antwoord, dan kun je toch deze mensen die op deze camping boeken een extra mail sturen. Nu werd ik afgewimpeld met het systeem kan dit niet, en je verschuilen achter een systeem komt zeer slecht over. Eveneens na weer een mail terug gestuurd te hebben heb ik nooit meer wat gehoord. Zeer slecht. Weer dus alert op extra kosten. Ik heb dit ook niet kunnen vinden op de site als je gelijk de tent boekt. Je moet echt naar de campingsite gaan anders zie je deze kosten nergens staan. En dus eveneens niet op de factuur.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Erg leuk!
  Met rechte een villa tent. Heel groot en ruim, lekkere bedden en gewoon een mooie luxe uitstraling van al het interieur. Ik ga dit zeker nog eens vaker doen, wat een vondst!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Villatent

Villatent is een verhuurder van Villatenten in Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië en Nederland. Er worden drie type Villatenten aangeboden: Villatent Luxe, Villatent Luxe met sanitair en Villatent Luxe met sanitair XL. Villatent verzorgt de verhuur van de tenten en de campings staan tijdens je vakantie  klaar voor het ontvangst, vragen en de schoonmaak. In 2019 kreeg Villatent met een 9,5 een Zoover award voor Campingvakantie aanbieder.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Villatent. De beoordeling van 6/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 3 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Er zijn veel verschillende reis en vakantie platformen, waardoor het lastig kan zijn een keuze te maken. Lees hieronder reviews, feedback en meningen van andere die al ervaringen hebben opgedaan met Villatent. Heb je al eens gebruikgemaakt van Villatent, dan kun je hieronder een review achterlaten. Deze informatie helpt anderen die op het punt staan een beslissing te nemen.

Door zoveel mogelijk eerlijke en onafhankelijke reviews te verzamelen kan een goed beeld worden gevormd over Villatent. Zowel positieve, als negatieve reviews en feedback zijn daarbij belangrijk. Om te zorgen dat de reviews geen valse informatie of onwaarheden bevatten worden deze allemaal gecontroleerd. Lees daarom hieronder echte, betrouwbare reviews.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Villatent

Villatent

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.