5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Wildlands Adventure Zoo

Wildlands Adventure Zoo in Emmen nodigt bezoekers uit voor een buitengewone reis door exotische landschappen om wilde dieren van over de hele wereld te ontmoeten. Wildlands is ontworpen als meer dan alleen een dierentuin en biedt meeslepende ervaringen in drie verschillende zones: Jungola, Serenga en Nortica. Elk gebied heeft een thema dat de natuurlijke omgevingen van de jungle, de savanne en de poolgebieden nabootst, zodat gasten dieren kunnen observeren in een omgeving die hun natuurlijke leefomgeving nabootst. Jungola dompelt bezoekers onder in een weelderige, tropische regenwoudomgeving, waar verschillende diersoorten leven, van kleurrijke vogels tot indrukwekkende apen. Serenga brengt de hitte en uitgestrektheid van de savanne tot leven, waar zebra’s, giraffen en leeuwen rondlopen. Nortica biedt een kille poolervaring met pinguïns en andere dieren uit koude klimaten. In Wildlands draait het niet alleen om het observeren van dieren; het gaat erom met ze in contact te komen door middel van educatieve tentoonstellingen, spannende attracties en interactieve ontmoetingen die zijn ontworpen om bezoekers te inspireren tot natuurbehoud en actie. De toewijding van de dierentuin aan natuurbehoud, onderzoek en educatie maakt het een unieke bestemming voor gezinnen, liefhebbers van wilde dieren en iedereen die op een boeiende en verantwoorde manier in contact wil komen met de natuur en meer wil leren over het dierenrijk.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Wildlands Adventure Zoo. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Wildlands Adventure Zoo en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een reis of vakantie geboekt of een bezoek gebracht aan Wildlands Adventure Zoo? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een review. Door te vertellen hoe dit is verlopen, van aankoop tot de ervaring op de website en eventuele problemen of klachten. Zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te krijgen van Wildlands Adventure Zoo. Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of valsheid.

Vorm jouw mening over Wildlands Adventure Zoo door reviews van anderen te lezen of laat je mening achter als je onlangs een bezoek hebt gebracht of gebruik hebt gemaakt van de service. Lees hier beoordelingen van klanten over Wildlands Adventure Zoo! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met de betrouwbaarheid, het contact, annuleringen en omboekingen en de prijs.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Wildlands Adventure Zoo

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Wildlands Adventure Zoo.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.