5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Zomerhuisje.nl

Zomerhuisje.nl is een platform voor het boeken zomervakanties in voornamelijk de bergen, met name in de regio’s Frankrijk en Oostenrijk. Met het centrale hoofdkantoor aan de Wipmolenlaan in Woerden, biedt het portaal een uitgebreid aanbod aan accommodaties op maat. Van de ruimtelijkheid van het Chalet Schöneben Bauernhaus, compleet met sauna en gelegen in een typisch Oostenrijks dorp, tot de charme van het authentiek ontworpen Chalet Lahntal gelegen in het rustige dorpje Maishofen, Zomerhuisje.nl komt tegemoet aan uiteenlopende voorkeuren.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Zomerhuisje.nl. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar de juiste aanbieder om jouw vakantie of reis bij te boeken en ben je aan het inlezen over de ervaringen met en betrouwbaarheid van Zomerhuisje.nl? Dan kun je hier reviews lezen die zijn achtergelaten door vakantiegangers die jou voorgingen. Zowel positieve als negatieve reviews helpen bij het vormen van een totaalbeeld over Zomerhuisje.nl.

Heb je onlangs een vakantie, verblijf of reis geboekt bij Zomerhuisje.nl, met een review over jouw ervaring kunnen we anderen helpen om een keuze te maken. Wat waren jouw belevingen? Hoe was de service? Hoe verliep het boekingsproces? Alle reviews worden gecontroleerd op echtheid en onwaarheden, zodat er een eerlijke en bruikbare verzameling van informatie overblijft.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Zomerhuisje.nl

Zomerhuisje.nl

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.