5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Zomerlicht

Zomerlicht, genesteld in het groene hart van natuurgebied ’t Reestdal, is een toevluchtsoord voor avonturiers, vrije denkers en levenskunstenaars van alle leeftijden. Omgeven door bos, heide en landbouwgrond nodigt Zomerlicht bezoekers uit om de stekker uit hun apparaten te trekken, zich onder te dompelen in de natuur, deel te nemen aan een yogales, te werken in de moestuin of gewoon deel te nemen aan verrijkende gesprekken rond een kampvuur. Zomerlicht omarmt een levensvisie die verankerd is in diepere verbindingen – met zichzelf, met anderen en vooral met de natuur – en is ontstaan uit een traditioneel themapark. De oprichters zagen het als een eco-bewuste ruimte gebaseerd op duurzaamheid, bewustzijn en persoonlijke groei. Het doel was om een ruimte te creëren die verblijven van korte duur zou bieden, maar ook wonen op lange termijn zou aanmoedigen. Naarmate de ontwikkeling vordert, zijn er plannen om tientallen energieneutrale woningen te introduceren die volledig zijn gebouwd van materialen op biologische basis. Toekomstige toevoegingen zullen ook een voedselbos, moestuinen, een co-working ruimte en stille ruimtes voor reflectie omvatten. Momenteel is Zomerlicht’s heringerichte boerderij beschikbaar voor retraites, en de camping, met de toepasselijke naam Camping Zomerlicht, biedt zowel traditionele kampeerervaringen als unieke accommodaties. Weekends en vakanties komen tot leven met een verscheidenheid aan activiteiten – van yogasessies, potlucks en kringbijeenkomsten tot muziekavonden en creatieve workshops voor zowel volwassenen als kinderen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Zomerlicht. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Zomerlicht en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een reis of vakantie geboekt of een bezoek gebracht aan Zomerlicht? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een review. Door te vertellen hoe dit is verlopen, van aankoop tot de ervaring op de website en eventuele problemen of klachten. Zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te krijgen van Zomerlicht. Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of valsheid.

Vorm jouw mening over Zomerlicht door reviews van anderen te lezen of laat je mening achter als je onlangs een bezoek hebt gebracht of gebruik hebt gemaakt van de service. Lees hier beoordelingen van klanten over Zomerlicht! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met de betrouwbaarheid, het contact, annuleringen en omboekingen en de prijs.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Zomerlicht

Zomerlicht

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.