5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Zeer goed en handig
  Ik ben geen held met boekhouden maar het is helaas noodzakelijk en ik heb geen extra budget voor en dure boekhouder of accountant. Bunni is hierop gemodelleerd en heeft naast een boekhoudfunctie ook een bijdrage aan de structuur van je bedrijf en je zakelijke leven. Dit is ontzettend fijn en voor andere kleine ZZPers die in dit plaatje passen is het 100% aan te raden Bunni uit te proberen.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

BUNNI

Bunni is een aanbieder van boekhoudsoftware die gemaakt is voor ZZPér die niet kunnen boekhouden. Enkele voordelen van Bunni zijn: Nooit meer een rommelige agenda, altijd nette facturen middels die eenvoudig aan te maken zijn en geen verloren bonnetjes meer. Gebruikers kunnen snel hulp inschakelen via de klantenservice via Email, Telefoon of de live-chat op de website. De software is gemaakt met het doel om boekhouden eenvoudiger en makkelijker te maken, op die manier hoeft de ZZPér zijn waardevolle tijd niet teveel aan de boekhouding te besteden terwijl het toch goed wordt bijgehouden. Details over functies en prijzen van de boekhoudsoftware kunnen op de website worden gevonden, daarnaast kan er een gratis proefabonnement worden gestart op Bunni.nl.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met BUNNI. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van BUNNI of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij BUNNI al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van BUNNI te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over BUNNI, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over BUNNI van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk BUNNI

BUNNI

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.