5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Castanet

Castanet is een toonaangevend bedrijf voor digitale oplossingen dat bedrijven een breed scala aan diensten biedt, van de ontwikkeling van web- en mobiele applicaties tot digitale marketingoplossingen. Het bedrijf richt zich op een gevarieerde klantenkring door ervoor te zorgen dat elke oplossing is afgestemd op de unieke behoeften van elke klant.

De digitale marketingdiensten van Castanet omvatten zoekmachineoptimalisatie, sociale-mediamarketing en contentcreatie, allemaal bedoeld om bedrijven te helpen een robuuste online aanwezigheid te creëren, organisch verkeer te stimuleren en de merkbekendheid te vergroten. Het bedrijf beweert de trends in de sector en de technologische vooruitgang voor te blijven en biedt klanten geavanceerde oplossingen voor succes op lange termijn in een concurrerend digitaal landschap.

Een belangrijk aanbod van Castanet is zijn B2B lead generation software, die LinkedIn lead generatie en campagne management automatiseert voor sales professionals, makelaars, investeerders, verzekeringsagenten, SaaS technologie, business consultants, coaches en marketingbureaus. De software van Castanet heeft naar eigen zeggen meer dan 2,75 miljoen connecties gegenereerd en biedt functies zoals geautomatiseerde campagnes, B2B lead export, LinkedIn lead engagement en Zapier integratie voor geautomatiseerde campagne workflows.

De software is beschikbaar in verschillende pakketten, waaronder een gratis proefoptie. De website van het bedrijf is te vinden op Gocastanet.com.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Castanet. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar ervaringen van gebruikers van Castanet? Lees in reviews van gebruikers hoe zij Castanet ervaren, welke voor- en nadelen ze tegen gekomen zijn en wat de service van Castanet daarin is. Dankzij de ervaringen van andere die jou voor gingen kun je eenvoudig een completer beeld krijgen en aan de hand daarvan jouw beslissing nemen.

Gebruik je Castanet of heb je er onlangs gebruik van gemaakt. Help andere dan bij het maken van een keuze door een onderbouwde en betrouwbare review achter te laten. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Castanet

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Castanet.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.