5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

CCleaner

CCleaner is een hulpprogramma dat is ontworpen om gebruikers te helpen de prestaties van hun computers te optimaliseren. De software werd voor het eerst uitgebracht in 2004 door Piriform, een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd softwarebedrijf, en is sindsdien uitgegroeid tot een van de populairste en meest gebruikte optimalisatietools op de markt. De primaire functie van CCleaner is het opschonen en optimaliseren van het Windows besturingssysteem door het verwijderen van tijdelijke bestanden, corrupte registervermeldingen en andere onnodige gegevens die de prestaties van een computer kunnen vertragen. Het bevat ook tools voor het beheren van opstartprogramma’s, het verwijderen van software en het beheren van browser add-ons. CCleaner is beschikbaar in zowel een gratis als een betaalde versie, waarbij de betaalde versie extra functies biedt zoals real-time monitoring en automatische updates. De software is ontworpen om gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken, met een eenvoudige interface die het gemakkelijk maakt om te navigeren en te gebruiken. In combinatie met de optimalisatietools bevat CCleaner ook een reeks beveiligingsfuncties, zoals het veilig verwijderen van bestanden en de mogelijkheid om vrije ruimte op een harde schijf te wissen om te voorkomen dat gegevens worden hersteld. De software wordt ook regelmatig bijgewerkt, zodat deze compatibel blijft met de nieuwste versies van het Windows-besturingssysteem.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met CCleaner. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar ervaringen van gebruikers van CCleaner? Lees in reviews van gebruikers hoe zij CCleaner ervaren, welke voor- en nadelen ze tegen gekomen zijn en wat de service van CCleaner daarin is. Dankzij de ervaringen van andere die jou voor gingen kun je eenvoudig een completer beeld krijgen en aan de hand daarvan jouw beslissing nemen.

Gebruik je CCleaner of heb je er onlangs gebruik van gemaakt. Help andere dan bij het maken van een keuze door een onderbouwde en betrouwbare review achter te laten. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk CCleaner

CCleaner

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.