5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Fairing

Fairing is een dataplatform dat snel en op grote schaal inzichten en onderzoeksgegevens levert. De missie van het bedrijf is marketeers te voorzien van efficiëntere en effectievere tools voor besluitvorming en concurrentievoordeel. Gebruikers kunnen feedback van consumenten verzamelen gekoppeld aan transactionele gegevens en deze routeren naar de optimale bestemming binnen hun marketing stack.

Het platform biedt verschillende use cases zoals attributie, personalisatie en marketingattributie en kanaaluitbreiding. Met Fairing kunnen merken hun marketingeffectiviteit beter begrijpen en datagedreven beslissingen nemen om het klanttraject te optimaliseren.

De kernfunctie van Fairing is de Question Stream™, een permanente datastroom die een tijdlijn van gerichte vragen biedt, aangevuld met klant-ID, transactiegegevens en marketing parameters. Hierdoor kunnen merken zowel kwantitatieve als kwalitatieve gegevens verzamelen voor analyse en inzicht. Fairing is compatibel met verschillende e-commerce platforms, waaronder Shopify, BigCommerce, Magento, WooCommerce en meer.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Fairing. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van Fairing of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Fairing al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Fairing te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Fairing, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over Fairing van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Fairing

Fairing

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.