5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Fotor

Fotor is een online fotobewerkingsplatform dat een reeks tools en functies biedt voor beeldmanipulatie en -verbetering. Het platform biedt basisbewerkingsfuncties zoals bijsnijden, formaat wijzigen en afbeeldingen omdraaien, maar ook meer geavanceerde functies zoals achtergrond vervagen, foto’s retoucheren en afbeeldingen opschalen. Het bevat AI-technologie, met name in functies zoals AI Background Remover en AI Photo Object Removal, die taken vereenvoudigen die normaal gesproken meer geavanceerde bewerkingsvaardigheden vereisen. Daarnaast biedt Fotor artistieke filters en effecten waarmee gebruikers foto’s kunnen transformeren in verschillende kunststijlen, zoals schetsen of cartoons. Het platform bevat ook opties voor het maken van fotocollages en ontwerpen, met een verscheidenheid aan sjablonen voor verschillende gelegenheden. Fotor is beschikbaar op zowel het web als mobiele platforms en is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken te zijn voor zowel amateur- als ervaren gebruikers. Het biedt een uitgebreide set fotobewerkingstools, waardoor het geschikt is voor verschillende doeleinden, van professionele projecten tot persoonlijke fotoverbetering.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Fotor. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van Fotor of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Fotor al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Fotor te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Fotor, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over Fotor van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Fotor

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Fotor.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.