5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Hundeo

Hundeo is een online hondentrainingsplatform dat beschikbaar is als app voor zowel iOS- als Android-gebruikers. De app is al meer dan 500.000 keer gedownload en biedt een scala aan hulpmiddelen voor hondentraining, waaronder meer dan 300 trucjes, spelletjes, recepten en cursussen. Hundeo is ontworpen om altijd en overal toegankelijk te zijn en biedt een flexibele benadering van hondentraining, zodat gebruikers in hun eigen tempo kunnen trainen. De methodologie van de app is gebaseerd op beloningsprincipes en wetenschappelijk onderbouwde principes en richt zich op de behoeften van een breed scala aan hondeneigenaren, van beginners tot meer ervaren individuen. De inhoud van Hundeo omvat verschillende aspecten van hondenverzorging, waaronder training, voeding en gezondheid, en wordt gepresenteerd door middel van videocursussen die toepasbaar zijn op honden van alle leeftijden, van puppy’s tot senior honden. Daarnaast bevat Hundeo functies om de vooruitgang en gezondheid van een hond bij te houden en biedt het gepersonaliseerde dagschema’s om aan individuele trainingsbehoeften te voldoen. De app is ontworpen om systematisch en gepersonaliseerd te zijn, met een focus op het maken van hondentraining tot een effectieve en plezierige ervaring.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Hundeo. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van Hundeo of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Hundeo al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Hundeo te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Hundeo, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over Hundeo van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Hundeo

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Hundeo.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.