5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Incogni

Incogni is een dienst die gebruikers helpt om hun persoonlijke gegevens uit de databases van verschillende gegevensmakelaars te verwijderen. Datamakelaars verzamelen meestal uitgebreide persoonlijke informatie, waaronder iemands financiële geschiedenis, gezondheidsinformatie en familiebanden, en gebruiken deze om gedetailleerde persoonlijke profielen op te stellen. Deze profielen worden vaak gebruikt door bedrijven, overheidsinstellingen en mogelijk criminelen voor verschillende doeleinden. De belangrijkste functie van Incogni is het automatiseren van de opt-out van deze gegevensmakelaars, wat een handmatig intensieve taak kan zijn. De dienst dekt een breed scala aan gegevensmakelaars, waaronder makelaars die zich bezighouden met financiële gegevens, marketing, risicobeoordeling, werving en persoonlijke zoekopdrachten. Incogni biedt toegang op abonnementsbasis, met verschillende plannen die zijn afgestemd op individuele of groepsbehoeften, inclusief promotiekortingen op jaarabonnementen. De website bevat ook een blog met artikelen over privacy en gegevensbescherming.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Incogni. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar ervaringen van gebruikers van Incogni? Lees in reviews van gebruikers hoe zij Incogni ervaren, welke voor- en nadelen ze tegen gekomen zijn en wat de service van Incogni daarin is. Dankzij de ervaringen van andere die jou voor gingen kun je eenvoudig een completer beeld krijgen en aan de hand daarvan jouw beslissing nemen.

Gebruik je Incogni of heb je er onlangs gebruik van gemaakt. Help andere dan bij het maken van een keuze door een onderbouwde en betrouwbare review achter te laten. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Incogni

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Incogni.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.