5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Keeper Security

Keeper Security is een cyberbeveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in wachtwoordbeheer en digitale kluisoplossingen. Hun doel is om bedrijven en particulieren te voorzien van veilige, eenvoudig te gebruiken tools voor het beheren en beschermen van hun gevoelige informatie zoals wachtwoorden, vertrouwelijke bestanden en andere privégegevens. Keeper Security biedt een reeks producten en diensten die zijn ontworpen om de online beveiliging te verbeteren en de gebruikerservaring te vergroten. Het vlaggenschipproduct, Keeper Password Manager, is een platformoverschrijdende toepassing die sterke, unieke wachtwoorden voor al uw accounts opslaat, genereert en automatisch vult, waardoor het risico op gegevensinbreuken en cyberaanvallen wordt verminderd. De versleutelde digitale kluis zorgt ervoor dat uw gegevens veilig zijn voor onbevoegde toegang, en multi-factor authenticatie voegt een extra beschermingslaag toe. Het bedrijf biedt veilige bestandsopslag, versleuteld berichtenverkeer en geavanceerde beveiligingsfuncties zoals bewaking van dark web en rapportage over inbreuken. Hun oplossingen zijn ontworpen voor particulieren, gezinnen en bedrijven van elke omvang en bieden flexibele plannen en beveiligingsfuncties op bedrijfsniveau om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van hun klanten. Keeper Security wil gebruikers helpen veilig online te blijven door robuuste, gebruiksvriendelijke tools te bieden die hun digitale leven beschermen tegen cyberdreigingen. Dit is een groeiende zorg in de moderne samenleving, dus het bedrijf is voortdurend in ontwikkeling om het probleem een stap voor te blijven.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Keeper Security. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar ervaringen van gebruikers van Keeper Security? Lees in reviews van gebruikers hoe zij Keeper Security ervaren, welke voor- en nadelen ze tegen gekomen zijn en wat de service van Keeper Security daarin is. Dankzij de ervaringen van andere die jou voor gingen kun je eenvoudig een completer beeld krijgen en aan de hand daarvan jouw beslissing nemen.

Gebruik je Keeper Security of heb je er onlangs gebruik van gemaakt. Help andere dan bij het maken van een keuze door een onderbouwde en betrouwbare review achter te laten. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Keeper Security

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Keeper Security.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.