5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Landingi

Landingi is een cloud-based landing page builder waarmee bedrijven van elke omvang aangepaste landingspagina’s kunnen maken en websitebezoekers kunnen omzetten in klanten. Het platform biedt een verscheidenheid aan sjablonen en tools waarmee gebruikers professioneel ogende landingspagina’s kunnen maken zonder dat ze technische of ontwerpvaardigheden nodig hebben. Landingi wordt geleverd met een drag-and-drop editor waarmee gebruikers eenvoudig pagina-elementen zoals tekst, afbeeldingen, video’s, formulieren en knoppen kunnen toevoegen en bewerken. Het platform bevat ook een aantal integraties met populaire marketingtools zoals Mailchimp, Salesforce en Google Analytics, zodat gebruikers de prestaties van hun landingspagina’s kunnen volgen en optimaliseren. De templates van Landingi bestrijken een reeks use cases, van leadgeneratie en e-commerce tot webinars en inschrijvingen voor evenementen. Elke template kan volledig worden aangepast aan de branding en stijl van een bedrijf, met opties om kleuren, lettertypen en lay-outs te wijzigen. De applicatie biedt ook een reeks functies die zijn ontworpen om de conversie te verbeteren, zoals A/B-testen, pop-ups en countdown-timers. Met deze tools kunnen bedrijven hun landingspagina’s testen en optimaliseren voor een maximaal rendement.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Landingi. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van Landingi of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Landingi al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Landingi te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Landingi, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over Landingi van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Landingi

Landingi

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.