5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

MiniTool

MiniTool is een softwareontwikkelingsbedrijf dat oplossingen biedt voor gegevensherstel, partitionering van harde schijven en back-up voor zowel consumenten als bedrijven. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Canada, met bijkomende kantoren in de Verenigde Staten, Duitsland en Japan. De producten van MiniTool omvatten MiniTool Power Data Recovery, MiniTool Partition Wizard, MiniTool ShadowMaker en MiniTool MovieMaker. Deze tools zijn ontworpen om gebruikers te helpen verloren of verwijderde gegevens te herstellen, partities op de harde schijf te beheren en back-ups te maken van belangrijke bestanden en systemen. De software is beschikbaar voor Windows en MacOS platforms, en sommige tools zijn ook beschikbaar voor mobiele apparaten. Een van de paradepaardjes van MiniTool is MiniTool Power Data Recovery, een krachtig en gebruiksvriendelijk hulpmiddel voor gegevensherstel waarmee verloren of verwijderde bestanden, partities en gegevens van beschadigde of beschadigde opslagapparaten kunnen worden hersteld. De tool ondersteunt een breed scala aan bestandstypen, waaronder documenten, foto’s, video’s en audiobestanden, en kan gegevens herstellen van harde schijven, SSD’s, USB-drives en andere opslagapparaten. Een ander populair product is MiniTool Partition Wizard, een tool voor schijfpartitionering waarmee gebruikers schijfpartities kunnen beheren, de grootte kunnen aanpassen, partities kunnen verplaatsen en samenvoegen, en opstartbare schijven kunnen maken. De laatste toevoeging is een PDF-modificatietool voor verschillende toepassingen. De tools zijn beschikbaar in zowel gratis als betaalde versies, waarbij de betaalde versie extra functies en ondersteuning biedt. De producten van MiniTool worden gebruikt door particulieren, kleine bedrijven en bedrijven over de hele wereld. Het bedrijf biedt verschillende prijsopties voor verschillende budgetten en behoeften en de producten kunnen rechtstreeks van de MiniTool-website of via erkende wederverkopers worden gekocht en gedownload.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met MiniTool. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van MiniTool of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij MiniTool al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van MiniTool te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over MiniTool, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over MiniTool van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van MiniTool

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij MiniTool.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.